- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
flash-
veterán
válasz
Bazsi1987 #2478 üzenetére
ez az alt nyomogatása amúgy is noob dolog.
elmondom én hogy csináltam:belépsz a loginoddal aztán
options-gameplay-alul az item label displaynél átállitod Push to toggle on - off módra.
majd elinditasz egy játékot.
bekapcsolod a módot illetve ellenőrzöd hogy be van a kapcsolva.akkor jó ha a loot az alt gomb nyomása nélkül is folyamatosan látszik(nem csak rövid ideig)
ezután az options key bidingsnél a show item tooltip on ground nál átállitod az altról valami másra,mert ha nem teszed megszokásból egy ideig még fogod nyomogatni az altot,és az nem jó mert azzal ki be tudod kapcsolni a folyamatos loot megjelenítést... -
JSaN
addikt
válasz
Bazsi1987 #76 üzenetére
Nem, hanem ki kell varni a sorodat. Sot mire sorra kerulnel lehet le is jar az 1d13h ido, nagyon sokan rakjak ki. De ez igy van a craft anyagokal is.
A hetvege az kiemelt ido, akkor se munka se suli. Olyankor mennek a cuccok, es az arak is kicsit mindig emelkednek hetvege fele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest