Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Face8814 #9898 üzenetére

    Összesítve: több chc-chd kellene valószínüleg.

    Source: lehet magasabb damage-t keresni esetleg, bár ez se kifejezetten rossz
    Fegyver: akár lehet kisebb DPS is, de socket és szerencsés esetben ezen felül chd az legyen. Ez az ami iszonyatosan meg tudja dobni a sebzésed (már ha van érdemi crit chance-od is). Esetleg lehet még rajta main stat, vagy életszívás/LoH is ami hasznos. Socketbe minnél nagyobb smaragd kell. Az is chd-t ad.
    Ruházat: main stat, némi vita és allres kellhet. Ez azáltalános. A gatyesz nem rossz, de nincs socket, hogy még több statpontot halmozz és allres is lemaradt. Meg extra armor sincs, hogy ellensúlyozza a többi hiányt. A többi darab nem kiemelkedő, de nem is rossz. Ha lesz pénz, lehet jobb darab is belőlük. Legendarikon lehet extra AS, CHC. Ezek jobbára drágák is.
    Ékszerek: ezek se rosszak épp. Ha tank wizard vagy, akkor kellhet Life on Hit,d e ha megoldod máshogy az élettöltést, akkor ez elhagyható. Ha criticalos wizardot akarsz, akkor chc kell mindegyikre. Minnél több, annál jobb. DPS emelés a gyűrűkön és amukon a legkönnyebb (meg persze a kesztyűn is lehet). Ha több valakinek sokkal a DPS-e, akkor ezeken van több AS/CHC,/CHD és esetleg min/max dam, vagy intervallumos dam. A main stat is emelhet sebzést. Az igazán jó és sokrétű kombináció ring és amukon iszonyat drága.
    Azt' kb ennyi :D

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák