Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Gyuri27 #98089 üzenetére

    Hvg-s és egyéb dolgok linkelése jogi vitában... kicsit komolytalan és nem ide illő. :DDD

    Szintén EULA:
    1/B/iv:
    You may not transfer your rights and obligations to use the Service or Games.

    De a 2-es pontot megérné végig olvasnod:

    2 - Blizzard’s Ownership.
    Blizzard is the owner or licensee of all right, title, and interest in and to the Battle.net Client, the Service, the Games, Accounts, and all of the features and components thereof.

    Gyakorlatilag a Blizzardé minden, te csak használati jogot vásárolsz. Ő bármikor indoklás nélkül felfüggesztheti a használati jogodat. Mivel te ezt elfogadtad a felhasználói fiók létrehozása során, mehetsz vele bármilyen bíróságra, a védőügyvéd azt fogja mondani, hogy de hát kérlek alássan te azt elfogadtad, hogy az account és a részét képező rajta beaktivált játékok mik a szolgáltatás részét képezik, a Blizzard tulajdona ezért ő rendelkezik felette, s nem te.

    Elég régóta így van ez, nem tudom miért kell pont most szembe menni ezzel, de még csak sok sikert sem tudok kívánni annak aki az írott szöveget nem tudja értelmezni.

    2/iii-iv:
    Characters: The names, likenesses, inventories, and catch phrases of Game characters;
    Items: Virtual goods, currency, potions, wearable items, pets, mounts, etc.;
    A mentések is a Blizzardé és nem a tiéd. Az Eula-ban úgy bevédték magukat vele, hogy tényleg az van, hogy vagy elfogadod vagy nem. De ha elfogadod gyakorlatilag minden jogodról lemondasz. Ezek a tények voltak, Sváby Andrással. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák