Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz szupermacs #92672 üzenetére

    Az ismerőseim közül többen tippeltek arra, hogy kieg. vagy Diablo 4 (én is így írtam).
    Én sem tartom életszerűnek a Diablo 4-et. A 2-ik rész felújítását már korábban írták, hogy lesz. Bármelyik is jönne, megosztaná a megmaradt játékosokat.

    Azt beláthatod te is, hogy a 2 utolsó patch nem igazán hozott újdonságot. A kozmetikai dolgokat ne nevezzük annak, jó? Ok, most a sok nerf átrendezte kicsit az erőviszonyokat, de a nerfet nem nevezném hasznos fejlesztésnek. Mint pl. új szettet, stb-t.

    (#92674) DjDanee87: Egyetértek, a Diablo 3-ban nincs pénzük, miután megvette valaki a játékot + a kieget.

    A legjobb egy új kiegészítő lenne, a szokásos 1db kaszttal. Vajon mi lenne, ha bevezetnék a lvl80-at? :D Kukázni lehetne évek munkáját (ki-ki mióta játssza).

    Amúgy is ki kell találniuk valamit, ha megakarják tartani a játékosokat: aki rendszeresen szezonozik a ládáért, az a következő szezonban megszerzi az utolsó stasht is. A szezon exkluzív cuccok nélkül vajon meddig érdekel egy olyan embert, aki évek óta játszik, és az utóbbi x patchben nem igazán kapott semmit? Többekkel beszéltem erről, valamit csinálnia kell a Blizznek, arra tippeltünk. Egy kieg. pont jó lenne akár következő nyárra.

    (#92677) szupermacs: Valóban nem írtál ilyesmit. Csak arra céloztam, hogy a mostani patchek nem alkalmasak a hosszabb időre "életben tartásra".
    Egyetértek veled.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák