Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz reelc #92200 üzenetére

    Ezt az S2/M2-t amúgy tegnap én is kipróbáltam. Enyhén szólva nem éppen ideális szedett-vedett (ládában talált) cuccokkal toltam 1200-as parával. GR70 meglett vele elsőre, ahogy próbálgattam úgy javult az időeredmény is, szóval nem rossz a build, de nekem mégsem tetszett annyira.

    Annyi a lényege, hogy 30 másodpercenként tudsz ütni egy szép nagyot, a köztes időben a cél a szörnyek összegyűjtése és a túlélés.

    Az egyik DH passzív szkill folyamatosan növeli a chc esélyét minél több idő telt el ütés nélkül és mivel 30 mp egy ütés így a chc mindig 100%-on volt, így a cuccokra nem is igazán kell a chc. Ennek hátránya, hogy a szaladgáláson kívül tényleg nem érdemes csinálni semmit és ez a 30mp/ütés marha unalmas. Talán a LON crusaderhez lehet a leginkább hasonlítani. Nekem eléggé unalmas volt a dolog és nagyon bosszantó volt, ha nem sikerült egy-egy ütés. Túl passzív az egész. Azt már meg sem említem, hogy szintén oda kell figyelni, hogy akkor mehet az ütés, ha előtte lenyomod a wolf companiont és az sem árt, ha a coe a megfelelő sebzésen van.

    A gemek közül talán érdemes lehet kipróbálni a Toxint, hiszen bőven van idő megvárni, hogy lemérgeződjenek a szörnyek, vagy esetleg a Smite-olós gem is jó lehet. A powerful nálam nem minden esetben vált be, a 30 mp miatt sokszor lejárt.

    [ Szerkesztve ]

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák