Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lézerparaszt

    őstag

    Ma délelőtt szeretett hc monkom egy battle.net hiba miatt elhalálozott t6-on boost közben. Kaptam egy battle.net errort, és mire visszatértem, a monk már halott volt. Azt se tudom mi ölte meg. Alapból 100m toughnesse volt, tehát mikor a mobok megütöttek, nem sebződtem semmit. Fél percig voltam kb kint. Egy passzívom gondolom el is ment. Ezzel együtt a fél perc alatt a karakter meg is halt a Blizzard hibájából. Üres térképen... Írtam a supportnak, és nagy huzavona után sikerült beszélnem egy supportossal. "Igen, elismerjük hogy gondok voltak a rendszerrel, de a karaktert nem áll módunkban visszaállítani. Segíthetek még valamiben?"
    Ezután igénybe vettem az egyik rollbackemet, (ami állítólag arra van hogy ha valami saját hibámon kívül károsodott pl feltörték az accot vagy eltünnek a karakterek stb) és csoda történt, a monkom mint ha nem is lett volna. Sem halott hősként nem mutatja, de még a monk játékidőből is levonta. A 3 napos mentés.
    A hc tartotta még bennem a lelket Diabloban, egészen eddig. Aztán dugja a képembe a kérdőívet hogy mennyire értékelem a supporttot.
    Tök jó hogy ennyire segítőkészek.

    A játék az nem játék!

Új hozzászólás Aktív témák