Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    S5 DH tapasztalataim - az en szintemen (P500 korul..) de hatha valakinek es is info..

    Impala - jo tafnesz, jo single dps, GR-ben ahol van ido megallni es nem egyhit az elit ott sztem siraly. Riftezni bountyzni instant felejtos..

    Multishot - tovabbra is ez jon be legjobban, gyors, TX-en (jo gear mellett..) mindenki egyhit, szolo 65-ig jutottam vele tegnap ugy hogy 3 ancient szet darabom van csak, a Yang az maxos kozeli, dead man viszont nem ancient, es nincs meg legend gem egyik sloton se, ers az a harom amit hasznaltam (trapped, zei, stricken) lvl 57-es mind.. simaliba, de fentebb torekeny lesz.. partiban is jo mert daralja a trasht, impala melle jo masik DH-nak partiba. (nyilvan nem a GR90+ rol beszelek ahol megint harom supp izgatja a wizardot hogy jolegyenneki..)

    Marauder / Cluster - kevesbe gyors mint a multishot, szoloban nekem Gr63-on elfogyott, de nincs ancient manticore-om (se bombardierem..) es a gearem is boven fejlesztheto.. - szoval valszeg egy olyan casual playernek mint en kb mindegy, amelyik gear elobb es jobban kiesik, vagy amelyik stilus jobban fekszik, ugyanott van..

    Eloszor azt hittem hogy milyen jo hogy lent van 5 sentry, mert majd beallok a derekszogbe, a petek tankolnak es akkor kinyirom az elitet ugy hogy igazabol ra se latok.. vegul viszont menekulni kenyszerultem tobbszor is, es ezen a ponton a jobb a multishot mert hatralsz es tudsz loni.. viszont az 5 turetet "atcsoportositani" a masik helyisegbol es ujra kialakitani egy "poziciot" nehezebb, szal az M6 ebbol a szempontbol is kevesbe mobilis.. illetve a multishot instant leadja az osszes dps-et, mig az M6 ra van utalva az osszevissza szetszort turetekre.. macerasabb..

    Set Dungeon - kiprobaltam mindharmat. Legalabb 20-30x futottam neki a masterynek mindegyikben, hat elmegy a Blizzard a $%^#$%^@$##%.. :W kb lehetetlen megcsinalni oket.. youtube, diablofans, lexikon, Vago Istvan, mindent megprobaltam, nekem nem jott ossze.. egyik se.. ez nem az en fajtamnak van kitalalva.. hogy profan legyek kb netto idoelbaszas a dungeon ahhoz kepest hogy ezalatt mehettem volna kb 20db 60-as GR-t es hullik a loot meg az xp..

    Pelda: marauder dungeon. Mastery resze hogy ne engedj mobot meele range-en belulre.. nem nagy ugy.. normal lathato mobok nem is tudnak. De jon a random worm a fold alol es juszt is pont alattad szuletik es semmit nem tudsz tenni es nem tudsz ra felkeszulni. Akarhogy futottam helyezkedtem, soha meg nem alltam mindig beszoptam es ha megerint azonnal failed. Aztan megneztem Quinn mesterunk videojat, es o ugy setalgatott fel s ala a dungeonben mintha ez evidens lenne, es eredekes modon soha nem ott jott elo a worm ahol allt hanem mindig kicsit arrebb.. milyenerdekes gondoltam, o profi gamer en meg egy kis noskill lammer szar vagyok. Igaz..?

    Ezen a ponton ugy dontottam hogy fogja meg Blizzard az extra stash tabot, es lenduletbol dugja fel jo melyre a seggebe, es ora szerint forgassa is el meg 4x hogy savot is vagjon bele.. :K

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák