Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz pruzsi #80353 üzenetére

    A wizard alapvetően a crowd control(CC) mestere, sok build és skillje erre épül és ezért tud működni, de 2.3 ban a többi kaszt 2.2es tank buildjeinek következtében az ellenfelek(mobok) CC ellenállását megváltoztatták, persze ahelyett hogy a szóban forgó itemeket változtatták volna meg(pl. Tiki helm) mindenkivel kiszúrtak.
    Pl. hydra leteszed és mi van 2.3 ban? Nem tudod a hydráknál tartani a mobokat kiszaladnak a sebzésből, hiába freezelsz blizzardal, blackholoeozol, twisterezel ranslorral(s3as item mire használnám tönkre is teszik, ja nem bocs 2 napig még patch előtt nsbe élvezhető lesz...) egyszerűen nem elég ideig áll meg a mob vagy torpan meg. Ez természetesen magas grben egyre szembetünőbb, mert egyre nő a mobok CC ellenállása, vagyis alacsonyabb grekbe még jó lesz deoda szintén gyorsabb a mobilisabb delrasha. Ha meg primus helmet használsz slow timeal akkor már inkább delrasha mert akkor a bubi még sebez is... (De ahogy a blizzben lehet bízni majd 2.4ben a slowot is hazavágják és akkor már télleg nemsok minden maradna...)
    Úgynézki most hogy partiban is a delrasha lesz a nyerő.
    Tehát nem az itemet nerfelték hanem egy rakás itemet nerfeltek közvetve azzal hogy a CC-t nerfelték és ennek egyik áldozata a hydra is és így maga a serpent is.

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák