Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz GICA666 #80136 üzenetére

    Persze, ha eredeti, bontatlan csomagban veszed meg, akkor minden oké. Beaktiválod a kódot a Battle.net accountodon, utána végig tudod játszani az alapjátékot. De ha maximális élményt akarsz, akkor nem elég maga a Diablo III, szükséged lesz a Reaper of Souls című kiegészítőre is, amit szintén meg kell venned és beaktiválnod melléje. Blizzard játékok révén elég drágán mennek még most is, de inkább úgy legyen, minthogy kiadsz 5K-t (hasamra ütöttem) érte, utána meg szívod a fogad, mert nem működik a kód.

    MOD: Ja, és okvetlen csatolj Authenticatort is az accounthoz. Elég sokan szeretnék ellopni mások fiókjait mindenféle kamu emailek és jelszó-lopások segítségével. Ez viszonylagos védelmet ad ellenük. Mobilra ingyenes applikáció formájában le lehet tölteni, de van kulcscsomóra csatolható fityegő is, az viszont már pénzbe kerül.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák