Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Assdak #77429 üzenetére

    A BK kard paros sokkal tobb AS, emiatt sokkal tobb forgoszelet general, ergo gyorsabban olsz. Tovabba a BK szett bonusza miatt mindig van fury-d, igy kvazi be sem kell tenni a barbar osoket ancient fury runaval (sem) helyette mehet mas aktiv dps skill vagy futas skill.

    Cserebe az IK szett eseteben fixen van 3 peted akik sebeznek, tankolnak es termelik a fury-t. Tovabba az IK bonusztol lesz az hogy lemegy a Berserk CD-je es (majdnem) vegig abban tudsz maradni ami jelentos +dps.. Emiatt tehat magas GR-en sztem jobb az 5WW +3 IK + rorg, speed riftre viszont a masik a tuti.

    A barbar baja hogy elitre nincs jo dps-e, ezt mar irtuk korabban is hogy trash mobra ultimate, ugyhogy GR-ben hagyd ott szepen az elitet ha tudod.. razd le, forogj ki elole, es vagy hagyd ott vagy csald el addig amig nem jon egy olyan pilon (power vagy shield) ahol kenyelmesen agyon tudod verni..

    En GR49-ig jutottam, es abban a konkret riftben az elso szinten 3 a masodikon 4 elitet hagytam ott es csak trashre mentem, igy is feltavon lejott a Kráséder King :DDD es idoben le tudtam utni halal nelkul.. - apropo.. szep-szep a HF amulet meg hogy 5 jo passzivval tolod, de semelyik passziv skill nem ad annyi pluszt mint egy jo immunitas amulet. Tapasztalatunk szerint a Mara Kadolejoiszkiop (jolirtam..? :P ) a tuti mert a poison dmg elegge meg tudja am keseriteni az ember eletet sokfele formaban.. meg a GR bossok jo resze amugy poison dmg..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák