Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz killerjohn #77102 üzenetére

    Oke, oda is lenne 1 otletem..

    amikor nezegetjuk a leaderboardot azzal a mindenki szamara ismert lelkiallapottal hogy "nemhiszemel hogyaf**bamennekemberekGR55-otbarbarral hatannyivalnemjobbagearjemintazenyim..." akkor ott sokszor gond hogy ramegyek az illeto top mittomen 15-os jatekos profiljara - mondjuk a fos jobbgomb menu miatt itt szoktam friend-nek addolni oket.. :Y :U - es akkor kapok egy 12-es listat a karaktereirol ami kozott van 5 barbar abbol 4 non season es a 4-bol akkor deritsem ki hogy navajon melyikkel ment 55-os GR-t.. aztan persze lehet siman nem is az a gear van rajt..

    Na, ezzel lehet valamit kezdeni pl? Hogy a te toolod legalabb annak a karakternek a nevet tutira megmondja amelyikkel a csavo letolta a GR55-ot..? tudom hogy ha megvarialja a gear-t meg a skilleket es ugy lep ki akkor az eletben ki nem deritem hogy eredetileg mi volt abban az adott pillanatban rajta, de mar is is segitseg lenne ha tudnam melyik karival tolta..

    B kerdes plusz pontert (figyuzd mer ez man verpista lesz.. ;] ) - aztat meg lehet valahonnan hesszelni hogy amikor azt latom hogy GR55 completed 12:08 perc akkor abbol hany poerc volt a mobok es hany perc konkretan a RG fight..? Na, na..? Kopjakle..? :DDD :R

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák