Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Rayner #76611 üzenetére

    A rend se rossz, csak kevésbé lesz látványos/hatékony gondolom magasabb nehézségen. Lejjebb viszont.. Láncreakció. :DDD mondjuk az se rossz ha középen vagy és gyűlik rád az ellen. Már ha bírod és van nagelringed. Egy dagi a ringből és nagy badabummmm.
    Hota vagy anci buffnál annyi a bibi, hogy az immo fegyver ad elég jó anci buffot, viszont van HotA buffos fegyver is. Így vagy egyik, vag ymásik. Mondjuk épp ha Furnace van az is jó lehet. Csak lenne ilyengondom!
    Hm.Belegondolva elég változatos lehet a fegyverarzenál kétkezeseknél. Seismicre is van jó fegyver ami versenyképes lehet. Az új legendary bonuszok sokmindent felforgattak. Lehet a rorg se "kötelező" most már sok builden. A focusos ringset is jónak tűnik. Jól értem? 50% dam buff ha generátor skillt használszés 50% ha spendert? Összeadódik? Az már elég kegyetlen buffnak hangzik. Ha visszamenőleges setbuff módosíytás, akkor sokaknak megérheti a váltás. Mondjuk seasonban kell hozzá idő, de "normál" régióban sima ügy.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák