Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gorneck #75722 üzenetére

    Felkerem magamat mint szakertot hogy megvalaszoljam neked ezt a ket kerdest.. :DDD

    WD:
    pontosan addig fogjak sanyargatni a WD-t (vagy annak a ketszereseig..) ameddig a petes WD volt anno az ultimate legbrutalisabb kaszt / build. Tudod, amikor te meg Roli splitben farmoltatok T6-on a bountyt WD-vel en meg a nemtommelyik akarmelyik masik karakteremmel fetrengtem mert keptelen voltam T6 3-4-es splitben barmit is lecsapni es/vagy tulelni.. A WD elso nagy korszaka lejart, es supportra lett kenyszeritve, es meg nem jott el az ideje hogy ez megvaltozzon.. Ez kb majdnem minden kasztra igaz volt/van/lesz.. emlekezz amikor mindenki farmolta mp10-et barmivel, es a manticore-os spike trappes DH-k meg akkor tudtak menni mp8-on ha elotte milliardokert vettek AH-ban trifect nati gyurut meg 2 socketes manticore-t.. akkor az volt a mostoha kaszt.. vagy pl a hotas orokyetis barbar es a mostani raekoros barbar kozott is volt egy szakasz amikor kvazi nem-volt-epkezlab-barbar-build.

    Itemek:
    Detto. Mindig lesz 15-20 darab "masik" item ami eddig nem volt es most ez lesz a jo mert olyan sarga sort kap. A depth digger egy siman jo gatya volt anno. Aztan kapta a sarga sort es nelkulozhetetlen lett a monknak. Aztan mostmar senki nem hordja mer Ancient Inna. Tasker & Theo. Egy socketes fos volt eldobta mindenki.. aztan BIS lett a petes WD-nek. Aztan a sentry-s DH-nak. Aztan mostmar a sentry akkor lo amikor mi es T&T kuka lett, es rcr-es mara kesztyu kell. Nem sorolom tovabb. Mindig amikor item redesign van az elozo cuccok tulnyomo resze kuka lesz vagy azert mert uj sort kap vagy azert mert valami mas kap uj sort / ertelmet.

    Sezlony:
    Hat meseld mar el hogy megis mivel lehetne embereket arra ravenni hogy nullarol elkezdjenek megint egy uj karkatert egy uj szezonban ha nem azzal hogy minden erdekes ujitast (itemet) csak ott tesznek elerhetove.. Ha normalon kiesik neked a (mar most is toppos) monkodra az uj monkos nemtommi, akkor persze hogy nemfogszte monkot inditani S3-ban. De ha bizonyitottan (PTR) brutalis buildet lehet osszerakni az uj itemekkel, es az uj szet kiegeszitokkel, akkor akarmennyire is szar a lootod csak neki fogsz vagni te is meg a klanod is S3-nak.

    En igy latom es ez szvsz volt, kizarolag a sajat velemenyem / tapasztalatom. ;)

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák