Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cray Tyler

    senior tag

    válasz CzKaresz81 #69099 üzenetére

    A pökhendi válaszom az, hogy tanulj meg angolul. A bővebb válasszal sem leszel sokkal beljebb, mert hiába fogom leírni, hogy mit hova kell micsinálni, nem fogsz belőle érteni semmit. Ősemberként fogsz használni egy antianyagvetőt.
    Szóval. A játékban van egy olyan nevű tulajdonsága a karakterednek, hogy "attack speed". Ezt innentől AS-nek hívjuk (érted: Attack Speed). Ezt meg bírod tekinteni, ha a játékban előhívod a karakterlapot az "I" (ííí) betűvel, majd ott a "DETAILS" feliratú piros gombra kattintasz. Itt sok, számodra tök érthetetlen szöveges információ lesz, kérlek keresd meg azt a sort, hogy "Attack speed increase" (felülről az ötödik sor). Ott lesz egy százalék, ezt írd fel papírra (a százalékot). Ezt innentől IAS-nak hívjuk. Tehát a Te IAS-od most valahol 10 és 40% között kell, hogy legyen.

    Most ugyanúgy a karakterlapon nézd meg a fegyveredet, vidd rá az egeret, és a fegyver tulajdonságai közül keressük meg az "Attack per speed" szöveg előtt álló számot. Ez lehet 1.40, vagy 1.60, vagy 1.10. Ha megvan, ezt is írd fel papírra. Ez lesz az APS.

    Kitartás, már csak egy adat kell! Először is nézd meg, hogy mi a neve annak a kesztyűnek, ami a karaktereden van. Ha az a neve, hogy Tasker and Theo, akkor keresd meg rajta azt a narancssárga sort, hogy "Increase attack speed of your pets by XX%". Itt nekünk az XX helyén álló szám kell, ami kétjegyű, 40 és 50 között lehet. Ha megvan, írd fel a papírra, ez lesz a "Tasker AS"-ünk. Ha a kesztyűt nem Tasker and Theo-nak hívják, hanem bármi másnak, akkor ne írj fel egy nagy nullát ide (fontos!).

    Most navigálj el a linkre, amit adtam (tessék még egyszer).
    Most egy új böngészőablakban lépj be a Gmail fiókodba. Jobb felül a nevedtől jobbra lesz egy 3x3 fehér négyzetből álló kis ábra, azt nyomd meg. A leugró menüből válaszd ki a "Drive"-ot.
    Az így létrejövő új ablaktól nem beszarni, bal felül van egy LÉTREHOZÁS feliratú nagy piros gomb, kattints rá. A legördülő menüből válaszd a "Táblázat"-ot.
    Most válts vissza arra a böngészőablakra, ahol az általam linkelt táblázat van (tessék még egyszer, nehogy gond legyen).
    Itt kattints a táblázat bal felső sarkában az fx szürke felirata alatti szürke téglalapra. Most jobbklikkelj valahol kint a táblázatban (mondjuk a B3-as mezőben), és válaszd a Másolás pontot. Úgy tűnik mintha nem történt volna semmi, de Te ne hagyd magad megtéveszteni, JÓ ÚTON JÁRSZ!
    Most menjünk vissza arra a böngészőablakra, ahol az üres táblázatot hoztad létre korábban (tudod, amit a Drive után csináltál a GMailból indulva).
    Most itt az üres táblázatnál ugyanúgy bal felül az fx szürke felirat alatti üres szürke téglalapra nyomj egy JOBBklikket, és válaszd a Beillesztést. Most várj legalább 30 másodpercet. Megjelent a táblázat, de rémisztően össze van nyomódva!
    Ezt úgy tudod megszüntetni, hogy a táblázatban felül a Céé és a Déé oszlopok közötti elválasztó csíkra viszed az egeret, és ott balgombot nyomvatartva széjjelebb tudod húzni az oszlopot. Őrület!
    Csináld meg ezt A és B, valamint C és D, továbbá D és E, és végül E és F oszlopok között.

    Most jön a neheze.
    Vedd elő a papírt, amire korábban felírtad az értékeket a karakteredről. Vegyük sorra, mit hova kell írnod.
    A táblázat C5-ös téglalapjába írd be az APS értéket.
    A táblázat D5-ös téglalapjába írd be a Tasker AS értéket. Ha nulla, akkor nulla (mondtam, hogy fontos!).
    A táblázat E5-ös téglalapjába írd be az IAS értéket.

    KÉÉÉÉSZ. Most nézd meg a táblázat C8-as téglalapját. Ami ott van, azt írd fel. Ez a Te valódi támadási sebességed.

    Most nézd meg az F sort a táblázatban. A "BREAKPOINTS" alatti számokat nézd csak. Nnna, a Te valódi támadási sebességed ezen számok közül melyikhez van a legközelebb.

    Na, innentől majd tovább magyarázza egy másik kedves fórumtárs, én elfáradtam.

    De remélem nincs harag. Sajnos ha nem tudsz angolul, akkor csak így megy.... De nyugi, munkahelyen is így lesz: ha nem tudsz angolul, akkor a kollégáiddal fogsz kibaszni, akik majd magyarázzák neked kézzel-lábban a technikai mambo-jambót.

Új hozzászólás Aktív témák