Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Thrawn #62277 üzenetére

    Kb az olyan érvek, hogy "nem használok se spirit regen skillt, se spirit regen affixot itemen, de kevés spirit jön kétkezes fegyverrel 1.0 AS mellett" az nem érv amellett hogy "szar". Most épp monkot csiszolok, így nem mindegy nekem se mi lesz belőle. Kis regen buff esetleg tényleg jó. Elsődlegesen inkább a skillek működése a problémás és a sebzése. Ezekbe sebzés oldalon belenyúltak, így valamivel jobb lesz mindenképp. Regenben elég lett volna annyi, hogy nem primary affix a regen és kb probléma megoldva.
    Aki nem tesz semmit a gördülékeny játékért, mert csökken 0,001 damot miatta a buffolt sebzése, az inkább keressen ennél is egyszerűbb kasztot vagy játékot!

    Ez most picit olyan érzés, hogy lepasszolták a leglustább munkatársnak a monk "fejlesztést", az meg beleolvasott a fórumokba és megtalálta a legegyszerűbb megoldást. Azaz nyaljunk bő nyállal a széles aslóközép-lusta rétegnek és mindent szorozzunk be kettővel amiért veruik az asztalt hogy kevés.

    (#62275) Gorneck23
    A fire eddig is elérhető volt cinderrel. :DD
    Össz-vissz a harang normál spirit igénye volt irreális a sebzéshez képest. A többivel nem volt baj szerintem eddig se. Most eléggé elértéktelenítenek ezzel minden spender skillt, de végső soron nem baj. Legalább kevesebb mindenre kell figyelni. ;] (azaz nincs olyan, hogy áldozatot kell hoznod azért, hogy egy komolyabb spender skillt gyakrabban használhass)
    edit: már a költségükkel nem volt baj. Sebzést itt-ott, vagy hatótávot, castolás helyét néhol módosíthatnák. Egy "ranged" skill rúnája van össz-vissz a monknak. Az meg most épp nem procolja a SW-t.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák