Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prof

    addikt

    válasz Wolverine #59546 üzenetére

    Viccelsz? WD-t buffolni fogjak tovabb bugfix neven, ahogy az eddigi osszes ROS patchben, a legutobbi 2.05-el egyutt. Monk-ot meg felhozzak 2 db fetish pet sebzesere a mostani 1-rol.

    Egyebkent nem kell a WD-t nerfelni attol nem lesz jobb masnak ha megteszik, mivel mint mondottam egy single player jatek DRM-el.

    Ha bejonnek a szezonok ("ladder") akkor pedig szepen leteszteltetik a 2.1 patch utan a jatekosokkal magasabb tormenten is a classokat es majd "balansz-bugfix" patchelgetnek tovabb. Ebbol persze minden monk kimarad mert mire felhozzak a tobbi szintjere mar vege lesz az elso szezonnak ;]

    Amugy meg en lennek a legboldogabb, ha MMO jellegu csapat harcok lennenek a jatekban es nagy defes kis dps-es monkal tankolhatnam a 10-30 perces 10 fazisu komplett Boss harcot, aminel mas "papir", dps ranged kari 1 hitelve lenne ha aggrot kap (es lenne valos aggro rendszer a jatekban) :DDD
    Ilyen persze sose lesz, mivel meg egy pvp battlegroundot is olcsobb megcsinalni, ahol egymast gyilkolhatjak az emberek es a WoW-nak is meg kell elnie.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák