Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Gorneck #48488 üzenetére

    Lehet hogy ér vmit de tegnap csak azért vettem fel mert még fingom se volt meddig lesz a buff aztán csapatni akartam neki hadd szóljon :)
    amúgy nemrossz darab 3xxint/3xxvit/7%life/4.5chc/22%exp elmegy, bukok vele 80k dpst ha felveszem, de még így is elég volt amit kitoltam magamból 744k dps... :) Sz'al hogy a buff mostmár kiderült rosig lesz, sztem nem fogom használni max chestrunokra.

    sirandrish:
    T6 chestrun:

    -cathedral lvl2-őn lehet pl chest, a reign of a black king questet kell választani majd lefutni cathlvl3-ig ott kapsz egy checkpointot, ha ez megvan akkor mehet a keresés.
    -kövi gaméba odatesz a cath3 elejére, visszamész cathlvl2-őre és ha jobbra megy a pálya egyből akkor ott a folyosó végén lesz egy lépcső az alján pedig az a hely ahol lehet a chest, ha a keresést 4-en csináljátok hamar megvan percek alatt.

    Maga a chest event:
    -adott idő alatt kell 100 ellenfelet likvidálni ezt T6-on a következő setuppal lehet biztosan kivitelezni:
    1. kell egy monk aki összerántja a mobokat
    2. kell 2 wizard akik archonoznak(egyik legalább brutál sok dpst toljon, később írom miért)
    3. kari bármi, de wd optimális a voodoo miatt

    a forgatókönyv:
    1. a 2 wizard közvetlen a chest elé áll, a monk csak olyan messze hogyha harvesterek vannak(az első hullámban vannak) a robbanás ne érje el a wizeket, wd ill. egyéb odaáll ahova a monk.
    2. indul az event, azt tudni kell hogy az elején kevesebb mob spawnol a végére kezd bedurvulni, namost itt jön az hogy a kisebb dpsü wizard kezdi archonformban, monk folyamat összeránt ez alap.
    3. fele időnél a nagyobb dpsü wiz vált archonba, ugyanis innentől felgyorsulnak az események sokkal több mob spawnolódik és ide ő kell hogy írtsa a tömeget.
    Így simán összelehet hozni a kötelező 100-on felüli event killt is akár (rekord eddig 125 nálunk).

    ok ez egy idő után repetitív tud lenni de brutál sok xp és a ládákból a loot is jó.

    Egyéb T6 xp run:
    act1 cathedral 4, nagyon sok xp szintén és némileg változatos. Fullos run: cath4 +old tristram road+ weeping hollow. De lemértük több xp jön egységnyi idő alatt ha csak cath4-et runoljuk. Egyébként a loot is jó.

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák