Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #48327 üzenetére

    Na, vegre valami mikróság :K
    Ugyanezzel szenvedek, csak en sokkal kevesbe vagyok hajlando a tuti korabbi mp10-es gearbol barmit is lecserelni ami nem egyertelmuen upgrade. Nem fogok Cindercoatban rohangalni az Immortal chest helyett..
    Mindharom dolog amit felsoroltal (SoJ, Mara, Skull) borzalmas dps / ehp csokkenest eredmenyez nalam, nem vagyok hajlando ennyit bealdozni azert hogy a korabbihoz hasonlo tempoban tudjak Hota-t utni. Minek, amikor -50k sebzes lenne..? :(

    De passzivbol en is betettem 2 Fury termelot, meg levettem paragonbol a resource costot. De meg igy is az van hogy regen utottem 3 bash-t (felstackelt..) es addig hotaztam amit volt mob elottem..
    Most meg utok 5-6 bash-t hogy fullon legyen a fury, aztan tudok utni kb 3-4 max 5 hotat es utana warcry, 2 orditas es megint a bash..Cserebe most stabilabbnak erzem a barbart, marmint taffneszem van eleg, nem utnek le, de mar nem viszek be olyan durvan dps-t mint elotte. Ez van jobb ha megszokjuk.

    Ami most nalam kb mukodik:
    bash / instignation
    overpower / momentum
    battle rage / marauders
    warcry / impunity
    passzivok: animosity, superstition, unforgiving (ebbol a harombol ketto, harmadik nyilvan meg mindig fixen a weapons master)

    De mindenben egyet kell ertsek, az van amit mondasz, ugyesen kell kombinalni gear-t es passzivot es paragont ahhoz hogy egyaltalan mukodjon a barbar.

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák