Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz Muton #47743 üzenetére

    Én semmit nem tudok kezdeni a több, mint 500k DPS-emmel archon élkül. Meteoreső pengével, több hely meg nincs, mert kell az energiapajzs az allres miatt meg a mágikus fegyó a DPS miatt.
    Próbáltam másra áttenni de két sima meteor között például annyi idő telik el nálam, hogy még a manámat se tudom úgy elhasználni, szóval a vége, hogy csak a pengével megyek, annak meg végképp semmi értelme.
    Eddig minden chc-tól újult meg ugye, szóval most gyakorlatilag a varázslóval nemtok varázsolni, amúgy minden oké :DDD Ilyen állatokat...
    A paragonponttal meg kitörölhetem a púzómat adott szűken +20k DPS-t ha úgy osztottam el, na most az itt aztán rengeteget számít, szinte semmi.
    Én azt hittem először, hogy annyi másodperccel hamarabb újul meg az archon, amennyit ír a sarkában és egyébként 1 percet kell várni kettő között, de így egy vicc. Nyilván rohanni fogok és csak az eliteknél állok meg, minek szarozzak a sima mobokkal? Ha nem lenne ilyen papír inkább két pakkot is összehúznék.

    (#47746) mikromanus

    Ha 10 másodperc alatt kinyírom az elitet amin te percekez rugózol más szerkóban abban mi a nem használható szerinted? Egyáltalán nem arról van szó, hogy kukázták a cuccom. Csapatban imádnak. Ott haldokolnak hárman amíg nincs archon-om utána meg egyedül leszedem azt, amit hárman nem tudtak. Ez nem használhatatlan. Annak nem nevezném. Inkább csak a játékélményt ölték meg.
    Ahogy az új cuccokat nézem, pár hét és lesz 1,8 millió helyett úgy 5 millió DPS-em ha összehúzzuk a mobokat és átváltok. Biztos használhatatlan lesz :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák