Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Sárpac #47038 üzenetére

    "1 Ugyan úgy lesz bot a kiegben is, sőt sokkal inkább lesznek publicos botok ha van piac ha nincs, aztán lehet szidni a játékot a sok csaló tönkreteszi szöveggel."

    Nincsenek publicus botok. Solo-ban nem nagyon botolnak mert előbb utóbb tuti bannt kapsz. Ez nem D2.

    Üzeltszerű botolók vannak jelenleg, clientless-ben 1 gépen több száz account, és több ezer ilyen gép van......ezeknek a goldját árulják trillió számra külső site-okon, és ezek telítik/cseszik szét jelenleg a piacot jobbnál jobb itemekkel (leverve ezzel az árakat, elértéktelenítve a kevésbé jobb itemeket, lerövidítve a játék élettartamát, tönkretéve a magatalálós játékélményt).

    Ha nem lesz piac, nem lesz üzletszerű botolás. Az meg hogy solo-ban kik hogyan teszik majd tönkre a saját játékélményét, az kit érdekel.

    "2 AH lehetőséget adott a gearek megvariálására, magyarul többféle DH-t, Barbit Wizzt stb. ki tudtál próbálni, ez tette változatossá a játék menetét. Most ez egy az egyben eltűnik és amit találsz arra leszel utalva, unalmas."

    "Amit találsz arra leszel utalva", azaz lesz kihívás. Lesz értelme a játéknak.
    Összefogod tudni rakni a kíván build-et, csak lesz kihívás mellett. De nem lesz lehetetlen mert specifikus itemek esnek, és még echantolni is lehet. De hát nem az lesz mint egy D2 Solo-ban lenne, hogy a sok baba és pala drop mellett kéne neked összerakni solo-ban a Javazont.

    A jelenelgi rendszerben mi a játék? Az hogy fél éve 1000€-ért vettél CM wizardot, vagy most ugyan azt 100M-ért....és akkor nézegeted és örülsz neki hogy de jó hogy van? Ez a játék? Ebben mi a kihívás? Majd nekiállsz vele játszani, tudván, hogy tök értelmetlen semmi célja, mert 1.: hiába esik bármi, tudod hogy semmit nem fog érni a túltelített piacon. 2.: XP is feleslseges mert már mindenki elérte a 100-at (crypt előtti időről beszélek).
    Egy értelem volt ebben a rendszerben, az maga a kereskedelem, a tőzsde, a flippelés, a haszonszerzés harácsolás. Nem mondom, hogy ez nem volt élvezetes. De most ez megszűnik és helyette kapunk játékélményt. És nem csak 1-2 hónapig, hogy aztán megint megöljék a játékot, és megy a sírás hogy "nincs drop", mert megint beözönlött egy rahedli item a játékba meg gold, ami eleve meg sem "született" volna...

    "3 A Dio ott lett nagyon elbaxva, hogy engedték az ingame cserekereskedelmet ha az nem lett volna akkor lett volna AH-nak jobb és minőségibb szerepe, így viszont botok ezrei dolgoztak ahban is és játék alatt is."
    Mert ha nem engedik az ingame cserekereskedelmet akkor mi van? Ugyan úgy beözönlik egy rahedli top item a játékba a botoktól. Csak nem személyesen vetted volna át a külső site-októl, hanem az AH-n keresztül.

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák