Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebourne

    aktív tag

    válasz Jazz #35883 üzenetére

    "Tehát csak 1-el játszasz, de 4-et irányítasz egyszerre, és 4x lesz a drop-od."
    És négy karit kell gearelned. Szóval hol a probléma? AH nyerészkedéssel még mindig több goldot csinálsz, mint multiboxolással, és 4 acc 4x több AH slotja sokkal nagyobb előny, mint ami a gold/itemfarmból jönne. Ráadásul még erős gép se kell hozzá. Bocsánat, hogy még a multiboxolásnál undorítóbbá tettem neked a játékot :)

    (#35896) killerjohn: A kontextus a lényeg. Ha 24/7 goldot farmol egy acc, az banolva lesz előbb-utóbb, függetlenül attól, hogy multibox, vagy kínai, vagy bot. Ha négy acc napi pár órára belogol egyszerre, hogy vagizzon, és a Jazz-ek biztosítékát kiüsse (mert a multiboxolás mindig heves irigységet, felháborodottságot kelt, ez már nagyon rég óta így van minden online játékban, és a multiboxerek rájátszanak erre), akkor kinek árt vele?

    A szabályok meg vannak határozva. Nem lehet befektetési eszközként használni a Diablo-3-at. Lehet multiboxolni. Az első olyan tág fogalom, hogy bárkit banolhatnak érte. Az a kiskapu-szabály, ami alapján a nemkívánt kereskedőket eltávolítják a rendszerből. A második meg elég konkrét, megadja a szórakozás szabadságát a feltűnési mániás bálnáknak. Lehet őket szeretni vagy utálni, de ők nem ártanak a rendszernek, és szerintem a multiboxnak is vannak kihívásai, amik elmélyítik a játékmenetet. Elhamarkodott azt mondani, hogy nekik minden könnyebb, szebb és gyorsabb.

Új hozzászólás Aktív témák