Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Hat szitu a kovetkezo: TFH (tegyukfelhogy..)
    - van ket Pc-m, vettem 2x12k-ert 2 official D3 jatekot. Kozben annyira kocka vagyok, hogy 2 szemmel 2 monitort birok full time figyelemel kiserni, es ket olyan karakterem van ami ugy van felgearelve es configolva hogy csak egerrel is tudom iranyitani, egyiket a jobb kezemmel masikat a ballal.. Es egyutt jatszom magammal.. es ketten egyedul lefarmolom mp10-en az ubereket es 2 gyurum lesz meg dupla lootom ugy altalaban..
    Szabalyos.? - Igen :K
    Legalis..? - Teljesen :K
    Szanalmas vagyok..? - Nyilvanvaloan.. :U :(

    En is azt gondolom, hogy amig EN jatszom, es nem egy elore programozott robotkar / script farmol helyettem 24/7-ben amig en amugy elem a 8 ora munka 8 ora pihenes tipusu eletemet addig nincs gond.

    Mindig irigyeltem azokat akik 8-10 asztalon tudnak egyszerre sakkozni, egeszen addig amig nem talalkoztam egy lannyal aki ugyanezt FEJBEN meg tudta csinalni.. (persze sajnos nem tudtam tobbet kideriteni hogy meg mit tudna fejben tartani.. de ezmost nem tartozik ide.. :B )

    Szerintem a botolas (total nem ertek hozza amugy..) ott kezdodik illegalis lenni, amikor a gep altal egy algoritmus alapjan mukodtetett farm karakter magatol halad vegig a palyan, es neki elore megadott parameterek alapjan szortirozza es tarolja a felvett itemeket, es mire hazaersz este latod hogy 'talaltal' 35 legendary-t, lett 85 DE-d, meg befolyt tovabbi 17 millio gold. :Y

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák