Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Edge #30439 üzenetére

    No offense, de a cmww wiccard mégis milyen DPS-t ad? Az a papírsárkány kislányoknak ad esélyt, hogy ne vérezzen el a Csernobil-labilis kis mimóza karakterük, de DPS-t nem ad. Max buborékkal. Aki örökfagyira szorul az megérdemel pár bikát a map széléről közvetlen a homlokára.

    Szóval akkor CM wiz fagyaszt és kevesebbet sebez, amit a többi papírkarinak kell ellensúlyoznia. Archon wiz a "nagy DPS kari", Mennyi az a nagy DPS single targeten (elit jellemzően az)? Azt hiszem most a barbim (ami ugyan elég jó, de nem a high-end felső harmada) full papír sebzésben (karakterlap szerint) 990k DPS-t ad. Ez 406% dam HotA és fix 140%/sec rend mellett maximum 5,4 milla DPS, démonon ellen max 6,2 milla, elit démonok ellen 6,46 milla az elméleti maximum. Mondjuk lehet sok volt a sör tegnap és homályos a látásom. de 700k még a "nem optimális buildnél" is van stabilan yetiben. Az 3,8/4,395/4,571 milla max bevitt DPS. Ha drága karaktereket vetünk össze, akkor nem mimóza harmatgyenge hisztis kislány a barbi se. Archon mennyit tud leadni?

    (Azért ellenőrzöm mindjárt a zsebszámoló-honlapon. nehogy nagyon mellészámoljak)

    (#30440) Sirandrish
    AOE? A Hammer is az, bár kicsi a hatósugara. Az OP és Rend is területre ható, bár arányaiban kisebb sebzést ad. A rend viszont kumulatív és fix sebzés (azaz más skillel időegység alatt összeadódik a sebzése)

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák