Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    Hahahaaaaaaaaaaaa valami naaaaaagyon furcsát találtunk a statisztikákban. Tegnap óta 2x nyálaztunk át minden logot és statisztikát - hiba után kutatva - de úgy tűnik, hogy megáll a lábán:

    Szóval, a statisztikáinkban eddig is benne volt a runokban talált elite-ek száma, ugyebár area-ra bontva.
    Ebből nekünk jön jó sok, aggregálható és csoportosítható szám, és hát minden areában más volt az elite count (hiszen kisebbek - nagyobbak a területek), és minden karakterre is más volt a teljes elite count (mivel ki kevesebbet ki többet játszik). Nade :) És itt ugrik a majom a vízbe... teljesen véletlenül bevágtam az excelbe a pivot táblába egy elite/óra oszlopot, és mit láttam? Kasztra aggregálva, karakterre aggregálva, area-ra aggregálva, FIX ÁTLAG JÖN KI. Jelen esetben 55,4. Persze (mielőtt jönne mikromanus) karakter, build, stb függő, hiszen nem mindegy hogy hogyan haladsz, de EKKORA egyezés teljesen lehetetlen. Mondom lehetetlen.

    Kivéve, ha az elite-eket szándékosan úgy adja be a szerver, hogy egy adott idő alatt (mondjuk egy óra alatt) maximum N elite-et kaphat egy játékos.

    Na, ez a dúrva, nem a hasmenés :)

    szerk: egyáltalán nem biztos hogy ez az ablak náluk úgy néz ki, hogy 1 óra hosszú, és a limit 55,4. Lehet hogy 3 óra hosszú és a limit 165.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák