Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz nagyarpad #26647 üzenetére

    Mondok néhány javaslatot aztán majd mazsolázol. :K
    Az IK set az felejtős..2 darab maradjon a resi miatt a többi cserés.

    -Öv helyett WH belt..100+STR-el +9AS,45+CHD-vel is fillérekért lehet már szerezni, és dobna rajtad cirka 20K-t...persze ez gear függő de a végére lenne annyi plusz.
    -Ebből következik hogy passzívnak berakod a LS-es mondjuk a berserker rage helyére, vagy veszel egy olyan 1kezes fegyvert amiben van.
    -Nadrágot mindenképp cseréld egy 60+resis, 200+VIT-es és 120+STR-es socketes gatyóra..life-t is bezsákolsz keményen és a ringekről leszedheted a resit hogy a DPSes boostolják.
    -Ringeket cseréld , CHC+CHD+AVG DMG ÉS STR-esre..nyilván ahogy a pénztárcád engedi. Ha DT barbi akarsz lenni akkor némi AS is kellhet szóval nézelődj AVG DMG nélkülit is +AS-el...ha van benne egy kis VIT vagy resi az sem baj
    -Cipő helyett mehet egy fire walker 200+STR-el, all resivel..MS garantált rajta..ha belefér akkor némi VIT is kerülhet rá.
    -Kesztyű helyett vagy megpróbálsz craftolni vagy veszel egyet..lehetőleg minél magasabb STRe-l, 8+CHC-vel és CHD-vel..ha úgy van akkor kicsit kevesebb STR-el és mehet rá AS is.
    -Vállas helyett craftolj valamit...ennél félgőzzel is sikerülhet jobb..STR tuti több lesz benne aztán csak 2 stat kell..magas resi meg VIT..
    -Bracer helyett is próbálj meg craftolni egy STR-eset amibe VIT, resi meg legalább 4,5CHC van.
    -Amu-ról szedd is le a resit és mehet rá 8CHC,60-80+CHD(ami belefér), STR és ha úgy van mehet rá AVG DMG is.
    -Ruhát próbáld meg lecserélni egy kicsit több VIT-esre..már nem olyan drágák az IK chestek.
    -Fegyverek..main handbe vegyél egy AXE-t a CHC miatt, az OH-ba meg akármi lehet. Ha tényleg a DPS a lényeg akkor az egyik lehet fury..viszont arra figyelj hogy valamelyik adjon LS-t, ha nem passzívból akarod megoldani. És mivel Skornod van sok CHD-vel így a másik adhat CHD-t, hogy nem bukj azon sokat. Persze az lenne a legjobb ha CHD+LS+socketes lenne mindkét fegyvered, de az nemigen fog beleférni :N
    -Sapi meg egyelőre maradhat..ha esetleg marad rá akkor nézz ez 230-240+STR-est...az is dobna szépen.

    Hirtelen ennyi!

    Ha kell segítség akkor vegyél fel játékban és segítek összepakolni a cuccost :K

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák