Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #23116 üzenetére

    Pontos szamadatok nelkul ugyan, de meg tudom erositeni DH-val is. Korabban 500-550 allressel mentem, es MP5 felett eleg sokat haltam. Nem tudom szazalekban ez mennyi nalam. Gear upgrade utan jelenleg 650-680 a legrosszabb resistem, es vegyuk hozza hogy a barbar tesom meg ramkuldd egy warcry-t, tehat 750+. Dobbenetes valtas, azonnal nem haldoklom, es meg a leghuzosabb szitukbol is - nyilvan odafigyeles mellett - ki lehet menekulni. A vortexes dobalos arcanos desecratoros/zoldtaknyos fast pack-et is tul lehet elni. Ugyanez a combo 500 koruli allressel siman one-hit-ben szokott vegzodni. Ennyi a kulonbseg.

    Mas tema - technikai kerdes:
    Probalkozott barki kozuletek mobilnetrol Diablozni? Nyilvan nem en vagyok egyedul azzal hogy pl a telken nincs elerheto szelessav, de nem akarom az egesz nyarat skippleni. Tehat kerdeseim:
    - lehet valahogy megmerni hogy mennyi adatfogalmat general mondjuk 30 perc Diablo? - ha mondjuk nekem 5GB-os havi mobilnet csomagom van, akkor jo lenne tudni hogy azt frankon 30 perc alatt elfogyasztja, vagy csak egy elfogadhato mennyiseget eszik meg belole.. :)
    - tesztelte valaki hogy egy 3G-s telefonrol (android) ha hotspotot csinal, azon mennyire stabil a game? Laggol mint allat vagy lehet haladni?
    - nekem egy szolidabb gamer laptopom van, azzal tervezek csatlakozni a hotspotra.
    - avagy peladaul fugg az adatforgalom a jatek felbontasatol, illetve a grafika reszletessegetol..?

    Kivancsi lennek a tapasztalatokra..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák