Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Sirandrish #17588 üzenetére

    Thx :) dehát tudod te azt, egy idő után már elég sokat kell egy-egy item slot upgrade-ért leperkálni hogyha a DPSt is megszeretné őrizni az ember és a hp-t/védelmet meg növelni szeretné, mert csak DPS-t felhalmozni az a legegyszerűbb.

    tatabánya:
    (én is ott lakom egyébként :D )
    Egy ideje már egyre világosabb volt számomra, hogy a ward az egyik olyan item amin érdemes sok vit-et felhalmozni mert egyrészt nem veszi el a helyet más fontos stattól, másrészt akkor könnyebb a többi itemmel sakkozni.
    Jó pár hete be van tervezve a ward cserém, egy 256 intes darab volt előtte vit nélkül. Nézegettem 200 intes/ 100+viteseket hát mind 100M körül voltak és akkor egyszercsak megláttam ezt 239int/127vit 85M-ért??? amikor 150M-ért volt bent 225/120 vites és felette a többi szarabb vagy épphogy jobb 1-2 mainstattal? Ezt nem hagyhattam ki, sztem gyorsan kellett vkinek 85M és én segítettem neki(mien rendes tőlem mi? ).
    De egyébként is DPSemnél szerettem volna maradni max egy kicsit bukni és sok +hp-t beszerezni ez sikerült, a te wardoddal én ~5k dps-t buktam volna már, az meg sztem sok.
    (de amúgy aki tisztában van a vit-es wardok árával sztem tudja hogy 85M-ért egy ilyen darab best buy volt)

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák