Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProEvoFan

    nagyúr

    válasz Gorneck #12287 üzenetére

    Nos.Ha te akarsz egy maga nevében kiváló Monkot, akkor pár fontos dolgot tisztáznod kell magadban, mielőtt elkezded a karakter építést.Bár ahogy ismerlek, ezeket a frusztrációkat nehezen fogod feldolgozni, ledobni magadról :DDD
    1. A Monk nem BARBÁR!
    2. A Monk továbbra sem Barbár, ezért felejtsd el a Barbár szintű armor mennyiséget.Arra ott van a Barbár, mint kaszt... Armorból elég 4600-5400 között.Tudom nehéz lesz ez neked, hiszen régen elmondtad mi kell egy közelharcosnak, hiszen te tudod, nem vagy bolond! (ezt te így mondtad) Mit is mondtál? Armor, armor, armor...mert életben kell maradni, MINDENÁRON!
    3. Fury...Fury...Fury....nyugi van, mély levegő...
    4. No pajzs...mondom!...dobod el rögtön!!!
    5. Fury terápia (második felvonás) Fury...Fury...Fury...Fury...csak mondogasd, hátha megszokod :DDD
    6. Még egyszer.A Monk nem Barbár, ne úgy kezd felépíteni, mintha egy Barbárral játszanál mert akkor a Monkod csak egy közepes szintű Barbár szintjét éri el.
    7. Ha még mindig azt hiszed hogy a Monk egy Barbár kaszt, és még mindig utálod a Furyt, akkor ne is kezdj bele....

    .......hoppá!
    Ha feldolgoztad a Fury és a kevés armor által okozott letargiát, tehát ezt is olvasod még, akkor talán megvilágosodtál?! :DDD ...akkor elmondom neked milyen egy jó Monk!

    ...öööö...nézd meg Dadan, D1Rect (bár Ő most mf gearban hagyta a Monkját) és az én karakterlapomat; hát ilyen egy jó Monk :))
    Hajrá!Munkára fel!
    :))

    ui: az Inna full set nem kell.Kettő kell belőle, a gear felépítése adja h melyik az a kettő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák