Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz RockHaRD #10986 üzenetére

    Ha van egy barbár a társaságba, akkor iszony gyors tud lenni (húzza a többieket - futi futi skill+runa párossal)...nem alszom el rajta, mert kb folyamat van mit csinálni. Így hiába megyek 10-15 kört nem tűnik fel és nem is alszom be rajta.
    Egy gond van vele, hogy ha megszokod ezt a tempót (mármint a 24+ MS-t), utána 1-1 solo és semmi kedved se lesz játszani, sőt azon fogsz háborogni amin én...köcsög blizz mijjé ilyen lassú MS-t biztosít... :D Mondjuk WDként szerencsére ez is megoldott, ha van elég mob, így sokat nem lassulsz, max 1-1 nehezebb elitnél.

    MPL5-6 kulcsvadászat/majdnem full act3 takarítás után megváltás volt...ez a pörgés. :)

    MPL2 inkább, de anno MPL3-on kezdtük, de mivel uannyi XP-t kaptunk így MPL2-ön megyünk talán picivel gyorsabb. Loot semmivel se rosszabb...ha esni akar, akkor így is fog...hanem akar nem fog...

    Tegnap pont ezt beszéltük Rolival, hogy ha nem ezt csinálnánk, akkor kínszenvedés lenne már a játék...így meg azé van vmi cél...mondjuk ha meglesz a 100 és sehol a kieg, akkor nemtom mi lesz, de sztem pótlom az elmaradt sorozataim és kiegig nem játszom. :)

    (#10989) Helmoras: Így is messze több a loot...mint 1 óra act3 mész végig vs 1 óra ilyen run. Mi megyünk 4 kört, majdnem 2 inv tellik meg, míg szimpla MPL4-5ös kör alatt nem volt 1 se. De ez is olyan random, mint állat. Mivel eleve több elit és mob megy le így az item se kevesebb, nem csinálnánk, ha nem így lenne, persze elsődleges nálunk az XP, de azt meg kill után kapjuk.

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák