Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz JSaN #108482 üzenetére

    Igen, viszont azóta megint vannak patchek Diablo 3-ra, előtte úgy 1 évig nem voltak.
    Továbbra is úgy gondolom, ahogy korábban írtam: a Diablo 3 játékosok egy része lesz az új Diablo bázisa. Az, hogy elkezdtek patchelni, egyértelműen PR lépés. A BlizzCon miatt, a részvényzuhanás miatt és hogy ne lépjenek le mérgükben és tartalomhiány miatt mégtöbben. Nagyon furcsálltam a kicsit fentebb lévő postot, hogy beszéltek a Diablo 3 jövőjéről. Új szet, stb.? Mikor is volt ilyen szintű változás utoljára? Amikor nem kb. mindent beerősítünk bohóckodás ment?
    Ja jó érzés volt pl. a GR100-at meglépni, stb. de utána elgondolkodtam, hogy már nincs benne semmi pláne, küszködés. Mint pár éve a GR70, olyan lett. Ha felboostolnak, akkor már nem olyan jó. Legalábbis nekem.

    Én is furcsálltam, hogy nem jött ki a mobilos. Lehet elszámolták magukat erőforrásügyileg, vagy onnan is csoportosítottak át embereket az új Diablohoz. Mármint a Blizz. Vagy telítettebb lett a kínai piac hasonlókkal. Volt is infó, hogy a kínaiak kihoztak egy igen hasonlót, és nagyon rossz értékelései voltak, gondolom nem is lett sikeres. Akkor meg nem csörög a pénz a mikrotranzakciókból.

    Kíváncsi vagyok, milyen lesz az új rész. Majd.
    Továbbra is remélem, hogy játszogatnak más hasonló játékokkal is, mert szerintem vannak igen jó megoldások, amikből az új D-ben is szívesen látnék hasonlókat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák