Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz havri1 #102195 üzenetére

    Gondolom tudsz erről.
    Konkrétan a "Amount of health per monster" és ami eggyel alatta van.

    Szóval mindketten lehozhattok GR90-et szólóban, partyban meg halhattok vígan hasonló szinten.
    Függ attól is, milyen a 2 kari? Ha egyforma build, akkor ugyanazok lesznek az erősségek és a gyengeségek is (mobok, elitek, rg ellen is). Bizonyos szintig működik, afölött már jól jönne egy supp.
    Ami a poolozást illeti GR előtt, egy ideig úgy játszottam. Kb. akkor csaptak le, amikor már fáradt voltam játszani.

    Amikor olyat látsz, hogy szerinted vacakabb cuccos megy GR95-öt, neked meg még csak álom, nézd meg a Paragon szintjét, az augmentációit, stb. is. amellett, hogy valószínűleg gyakorlottabb játékos az adott karival, mint te, lehet mégsem olyan "tescós" a cucca.

    A múltkor csak a fun kedvéért kollegával csaptunk egy kört (már nem tudom hanyas volt, GR90+). Ő multis UEvel volt, én Impalével. Épphogy lement.
    Nem úgy használtam a karit ahogy "kell" a multis miatt. Előrementem, és igyekeztem mindennek levinni a HPját, kb. 60%-ra, ő meg távolabbról intézte a többit. Ő mindent leirtott. Persze az Elitek esetében nem így csináltuk. Egyetértettünk, hogy ez jó volt, aztán karit váltott, és ment vissza GR110+ partykat nyomni. :) Tudtuk, hogy így ebben a formában nem party képes az összeállítás, a lényeg az volt, hogy azzal jött mindenki amivel akart, amit szeretett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák