Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz _ocsisajt #101389 üzenetére

    hat nem tudom, nekem nem ugy tunik, hogy regi DHssal van dolgunk.

    impale builddel lehet trasht irtani, de ugy tetulassu hacsak nem egy hatalmas tomegrol van szo, cold skillel, strikennel/bleeding gemmel es raklap ADvel megtamogatva. ahogy nezem a FoK pedig elite nukera a patch utan meg mindig jobb, bar igazabol itt a fo problema a survivability lesz.

    a helyzet az, hogy gyakorlatilag amit bemutatott az a full ghetto variansa a LoN FOK / S2M2 (HC varians mechanikara hasonlo) illetve a shadow impale buildeknek.

    ami az elonye, hogy elite nukera mindketto tokeletes. a kihivasok az elejen a kovetkezok:
    - tuleles az elusive ring + M2/zoey/garwulf + S4 + wraps of clarity + fortress ballista + aquila cuirass + bladed armor + vengeance + travelerbol jon. mindket build remek GR pushra, de GR pushra jellemzoen 500-1M+ toughnessel szoktak ezek a buildek menni, itt meg lesz kb 20M ami mondjuk a harmada-negyede annak amivel 60as karakterekkel classicban mentunk. es mindkettonek leteleme, hogy az ember bemegy a tomegbe.
    - mozgekonysag: a FoKnak az Illusory boots az egyik legfontosabb itemje. impalenel az ov (es ismet az S4 35% movement bonusza), ismetelten mozgekonysag miatt es mert gyakorlatilag az a tulelese kulcsa.
    - CDR: Vengeance kene mindkettonek tuleles miatt, zodiac / ingeom / leoric crown jo megoldas amig ki nem esik az elso dawn. a 40es CDR breakpoint a bladed armorhoz problemas, bar az inkabb az impale buildhez kell.

    tapasztalatbol egyebkent jellemzoen 20 upgradebol legalabb az egyik kesbol kiesik egy ancient, na onnantol meg hogy kiesett ket shadow setes cucc lehetett menni T10 riftezni.

    ami a problema, hogy a full shadow impale eddig is epphogy mukodott T13mon (tul gyorsan ol es kifogy a hatred), jelenleg ugy GR65-70 folott erzi jol magat. a FoK meg kb a leglassabb DH build alacsony farmra (amellett, hogy a jatek egyik legmacerasabbja mechanikailag ha a shi mizu varianst vesszuk).

    de DHnal elso nap mindig ilyen, ember abbol foz ami esik.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák