Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz havri1 #101257 üzenetére

    Az a helyzet, hogy sokkal haladósabb 0-ról (szezonkezdés), mint mondjuk 1-2 éve. Erősödtek fegyverek, tárgyak, szetek - de a nehézségi szint maradt.
    A következő patch olyan szintű erősödést hoz minden class több szetjéhez (és az ezekhez köthető fegyverekhez), hogy minden eddiginél gyorsabb lesz a haladás 0-ról.
    Én úgy fogalmaznám, hogy karit egyedül tudsz begyakorolni, viszont játszani csak csapatban érdemes. Amikor nem a solo határaidat feszegeted. Csapatban hamarabb megy le a bounty, így adott idő alatt több nyersanyaghoz jutsz. Ugyanez igaz a riftre. A GR-ben meg az XP jön jobban a garantált mennyiségű leg cuccok mellé.

    Nem publikolnod kellene. Keress egy kezdőbarát klánt. A helyedben a következő patch után vennék egy nagy llevegőt, és az elejétől fejest ugranék a szezonba. Így talán jobban megérted amiket írkálunk.

    Amúgy én is a Shadow Impale DH-t ajánlanám.
    Ez a szezonos karim szóló GR79 ment vele. A cuccai nem a legjobbak. nagy részük normál. Nincs augmentálva sem, NSben jobb a felszerelésem. Ha összeraksz egy hasonlót, gyakorolsz vele, 70+ sima ügy lesz. Akár most. Később mégjobban. Nincs többezer Paragonom, T13 gyerekjáték. Akár bounty, akár rift. Szerintem a szóló 80-81 is lemenne változtatás nélkül, ugyanezekkel a cuccokkal.

    SQX_Bartonak igaza van, gyorsan tud haladni az ember. Egy bizonyos szintig, ha akar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák