Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz hokuszla #101224 üzenetére

    &(#101225) SQX_Barto: Igen főleg a Compass Rose + Traveller's Pledge párosra gondoltam.
    Rengeteg materialt költöttem már rá szezonokon, érákon keresztül, hogy legyen valamelyik DH-mnak tisztességes ékszere: CHC-CHD + az amura elemental dmg%, ha lehet ancientesbe,
    Ehelyett minden ékszerem vagy olyan, hogy én tekertem rá lyukat, vagy volt lyuk, de akkor mondjuk a másik 3 kritériumból több hiányzott.
    Ha be is adta lyukkal, akkor minimum közelében volt a CHC vagy CHD vagy az elemental.
    Egyszer esett egy Traveller's Pledge Primalban. Az sem nekem, a partyban lévő munkatársam nekem adta. Egy tulajdonságot tekertem rajta, de mégegy nem volt jó, így nincs rajta CHC, csak CHD, elemental dmg és a garantált lyuk (na meg dex, de ez más kérdés). Ez mondjuk annyiban jó, hogy az elementalt tekergethetem maxon.
    Biztosan én vagyok túl szerencsétlen ezügyben, és mégcsak nem is LoNról beszéltem.
    Munkatárs is tudna mesélni, hogy pl. 1-1 Traveller's-se vagy a gyűrűje hányezer DB, vagy hányszáz bounty material árán lett meg.
    Komplett karit több szettel fel lehetne húzni, amennyi elmegy 1-2 tárgyra, és még csak nem is max. statokkal.

    (#101236) havri1: Megér annyit. Masterre egyet. A Season Journeyt érdemes majdnem végigvinni, mert +1 Stash Tabot ad abban az esetben, ha még nem érted el a maximumot. Az egész Journeyban ezt utálják a legtöbben. Viszont minden classnak van egy szetje amivel elég könnyű megcsinálni, csak kicsit gyakorolni kell, és érdemes buildet keresni rá, mert akár cuccban is eltérhet a megszokottól. Amit még nem árt ha tudsz, bemehet veled valaki, de csak a végső mob leölésben segíthet, minden feladatot neked kell megcsinálnod.
    A Set Dungeon nehézsége nem függ a T szinttől, lehet nyugodtan gyakorolni, tapasztalgatni.

Új hozzászólás Aktív témák