Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RohamBilly

    kezdő

    válasz Bird #100975 üzenetére

    Válaszolva a nem létező sirálmokra, meg költői kérdésekre. Ha egy cég hosszú távon gondolkodik, akkor hajlamossá válik figyelni az ügyfeleire. Itt az ügyfél a játékos, jött a nekro és meg is vették sokan.

    Előtte viszont hónapokig, évekig érkezett tőlünk azaz a játékosoktól az a temérdek infó, ötlet, tényleges sérelmek, bugokra való rávilágítás, amiknek a nagy része még ezzel a patch-el se lesz javítva.

    Ez a cég akkor fog tudni újabb bevételt generálni, ha a játékosok érdeklődését felkelti és fenn is tartja.

    A szemléletváltás szerintem annak köszönhető, hogy ha nem akarják bezárni a bazárt és további bevételeket terveznek, ahhoz előbb vissza kell csábítani a játékosokat. Minél változatosabb a játék, annál több játékos is tér vissza, mert nem mindenki akart hirtelen necro-zni most sem. Aki már két féle karihoz jól ért az is ritkaság manapság.

    Tehát az, hogy most hirtelen le akarnának tudni mindent az most nekem pont nem így tűnik, hanem előre megágyaznak olyan dolgoknak, amiket majd később bevételi forrásként szánnak beépíteni a játékba. Ezt meg csak a diablóval nem játszották el eddig, a többi játékuk 1-2 évente kap valami fizetős kieget és mindegyiken kaszálnak is szépen.

    Én is mint sokan mások csak azért bízunk a Blizz-ben, mert szeretjük a diablót '96 óta. A változtatásokhoz pedig a megfelelő csapaton kívül eddig is csak tök kellett volna, ha most ezt a Don Vu-t felhatalmazták végre kellően nagy töke lehessen, akkor további változások is lesznek még. Eddig 2 éven keresztül csak az aktuális legjobb metát próbálták mindig félbe vágni, ami sikerült is, aztán a játékosokon múlt a hasonló teljesítmény elérése nem a Blizzardon. Balancoljanak csak tovább én azt mondom.

Új hozzászólás Aktív témák