Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Delávégá #100758 üzenetére

    Néha ránézek kíváncsiságból, ha már a Blizz nem tesz közzé adatokat.
    Igen, mostanában próbálkoztam publikkal. Nem jött be. Amikor rendszeresen olyan társaságokba dob be, akiktől kb. 300-600 Paragonnal magasabb vagyok. Nem akarom én, hogy nálam magasabb után futkossak, csak kb. hasonlókat pakolna össze a gép, de nem. Rendszeres volt, hogy egyedül kb. 1,5 Actot lenyomtam, utána még mentem segíteni, mert hiába voltak T13-om képes karik (ugye beengedte publikra őket a rendszer erre a szintre), ha lassúak voltak, vagy nem elég erősek. Én nem vagyok gyors játékos, de sokan alulmúltak.
    Lehet sok oka, pl. nem váltanak GR és rift/bounty felszerelés között, nem szeretnek melózni, stb.
    De ami a legrosszabb: a goblintól (rainbow vagy pylon) megőrül mindenki, akár lvl2 legvégén is abbahagyja a feladatát, és gob után nem oda megy vissza, befejezhetem a kifejezetten hosszú menetidős más által félbehagyott bountyt.
    Lecsaptam egy Rainbow gobot, 10mp-en belül már jött valaki hogy hol van.
    Beírtam, hogy előbb fejezzük be a bountyt, majd utána. Ezt kicsit nehezen emésztette meg, ment megkeresni a portált. De bounty után letoltuk.

    Ami a riftet illeti azt nem szeretek közösen menni. Ha elmész más irányba loottól esel el, ha mindenki egyfelé mint a birkák, abban nincs semmi izgalmas. Ráadásul ha felbukkan egy komoly wiz vagy monk, akkor kb. labdaszedő státuszba kerül a party többi része.
    GR: 75-nél meg ment a sírás hogy nincs supp monk. Impaléval voltam, 3 nekro reklamált, hogy sok a 75, legyen 70. Kösz nem. Akár ekkorát megyek egyedül, elfogadható sebességgel akkor meg minek a 70?
    Természetesen mindegyik játékmódban összefutottam normális emberekkel is.

    (#100757) Vistaboy: Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már nagyon régóta nem erőltetik meg magukat a rewardokat illetően sem.
    Most őszintén, volt bármi értelmes, mióta kivezették a Season exkluzív cuccokat, és mióta mindenki megszerezte a + Stash Tabokat? Nem volt semmi értelmes. Minden kozmetika. Vagy tetszik valakinek és megszerzi, vagy nem igazán tetszik, csak legyen meg, mert eddig is megvolt, vagy tojik az egész szezonra. Kb. ezek a kategóriák vannak, konkrétan a rewardok tekintetében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák