Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    válasz ldave #4315 üzenetére

    Én kétszer csináltam eddig prestige leviathan-t, mindkétszer LFG-vel a Warmind elején. Ekkor mindenki húzta még a karakterét, ezért challenge-t is csináltunk, kellett az extra engram. Az első run-nál a fürdőben volt a challenge, nem volt könnyű, de annyira erős csapat jött össze, hogy az egész raidet hamar megcsináltuk, még a fürdőt is, pedig challenge-dzsel sokkal nehezebb. Szóval ez mák volt. A másodiknál kutyás challenge volt, ez már jóval bénább csapat volt, itt Calusszal olyan szinten szenvedtünk, hogy majdnem szétment a csapat a végén, de szerencsére azért letoltuk. Itt a bug-ok sem segítettek, volt hogy kilőttem a psiont az árnyékvilágban, eltűnt, visszajött, majd azonnal robbant és wipe... Ilyeneket azért nehéz LFG-ben elmagyarázni, meg a csapatmorált sem növelik. De a lényeg ebből az akart lenni, hogy szerintem is az a két encounter a legnehezebb, a többi relatív sima.
    Mostanában inkább csak klánnal raidelek, héten letoltuk kétszer az EOW-t prestige-en. Ahhoz képest, hogy az alap raid milyen könnyű, itt azért már wipe-olgattunk rendesen. Ez a szar a fegyvered, de legalább lőszer sincs, ez eléggé betesz a dolognak. SoS-t mégcsak normálon toltam le egyszer, az is nagyon intenzív volt, le szeretném prestige-en is, de azt még nem látom, hogy hogyan. Ez alapból se egy könnyű harc a végén és látva, hogy az EOW mennyivel nehezebb lett, nem tudom, hogy meg tudnánk-e ezt csinálni. Pedig egyszer ezt is le kell tolni, meg a catalysteket ki kell szedni (Telesto már megvan szerencsére).
    Azt még nem tudom, hogy a 400-as fegyvert mennyire éri meg farmolni, eddig kard van meg scout rifle, nem volt sok szerencsém ezzel.

Új hozzászólás Aktív témák