Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArrayOfLilly

    aktív tag

    válasz ArrayOfLilly #9986 üzenetére

    Viszont régóta meg szerettem volna kérdezni, hogy tud-e valamelyikőtök valamit a hibás nVidia GPU-król.

    Egyrészt, mert a saját hőmérsékleteimről nem tudom eldönteni, hogy normálisak-e, másrészt, mert a mért adatoktól függetlenül melegnek érzem - és az itt járt technikus is annak érezte, csak még nem ismeri, nem tudta eldönteni, hogy gáz van-e.

    Másrészt, mert ha nagyon akarnám, ki tudnám cserélni, tudok 105 fokot és shut down-t előidézni. Csak tesztképpen játszottam Assassin Creedet, egyébként nem használok különösen erőforrásigényes játékokat. Azt a Notebookreviewen olvastam, hogy erre cserélnek, eddig még nem jósoltak rosszul.

    De nem tudom, érdemes-e addig, ameddig nem tudni, mi a balhé végkifejlete.

    A HP garanciakiterjesztést adott ezekre a chipekre, a Dell egyelőre BIOS frissítést. Vagyis jelenleg nagy eséllyel egy szintén hibalehetősséggel terhelt cserealkatrészt kapok.

    Lehet, hogy érdemes vigyáznom a gépre és nem cseréltetnem, ameddig nincsen ennél jobb megoldás vagy nem egyértelmű, hogy már nem is lesz és folyton cserélgetni kell, ha tönkremegy és még érdemes.

    Szóval mi szokott ilyen esetben történni, tud valaki a túlzó pletykákon és a finomkodó céges álláspontokon túlmutató gyakorlati igazságot?

    Kérek szépen tanácsot, mert nagyon zavar, hogy egy időzített bombán ülök, ami ráadásul kurva meleg, - power saver módban vagyok állandóan, mindenféle monitoring progik villognak a képernyűm sarkaiban, folyamatosan megy a ventillátorom (nem az enyém, a gépé) és teljesen paranoid személyiségjegyeket kezdek ölteni. Pl. reggelente megnézem a hőmérőt az ablakban - előtte 35 évig soha. :(

    http://www.arrayoflilly.com

Új hozzászólás Aktív témák