Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • márNemKereső

    tag

    Vicces apróságok:
    A gépemben intergrált, Intel VGA van. Az inteles beállító programban lehetne színtelítettséget, kontrasztot, gammát stb. szabályozni. Lusta voltam elővenni a kalibráló műszert, próbáltam ezzel beállítani. Szaturáció 0-ról -1-re váltásakor egy óriási ugrás a kép színeiben - az itcafe reklámjai körüli szürke terület fehérre vált és hasonlók.
    Hiába próbálom csatornánként állítani a paramétereket, következetesen egyszerre mozdul mind. (legfrissebb driver)

    Tapipad: a függőleges scrollozás sem tökéletes, de elviselhető. Max. annyiban nem, hogy sok esetben két-három próbálkozás kell, mire a tapipad szélén végighúzott ujjamat scrollozásként értékeli.(próbáltam érzékenységet állítani, a scrollozó sáv szélességét, hiába...) Szerencsére a két ujjas variáció többé-kevésbé működik.

    Ellenben amit vízszintesen művel, az a szánalmas kategória. IE9 és FF3.6 alatt is kb. 3-4 karakternyit hajlandó mozdulni egy-egy húzásra... (a kurzor közben átvált a vízszintes scrollt jelzőre)

    Szóval egyre inkább meggyőződésem, hogy a dell-nek egyetlen pozitívuma a garancia. Legalábbis addig, amíg nem kényszerülök igénybe venni a szerviz szolgáltatásait.
    Magyar ügyfeleknek e-mail support nincs (legalábbis, ha magyarnak állítom be magam, akkor csak a telefont ajánlotta fel, ellentétben pl. az USA beállítás melletti chat v. a U.K. beállítás esetén feljövő e-mail lehetőséggel)
    Szóval nem vagyok hanyattesve tőlük, na. Mondhatni, óriási csalódás az egész.

Új hozzászólás Aktív témák