Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz harry #15570 üzenetére

    Beszéltem Humansofttal, azt mondták, akkor keresnek nekem egy matt kijelzőt, és kicserélik :) Remélem tényleg találnak és rendben lesz.

    Amúgy pozitívak a tapasztalataim Dell szervizeléssel kapcsolatban.
    Van két E6400 gépünk barátnőmmel, meg a munkahelyén még pár 5400 és 4300 is, mondjuk eddig minddel volt valami gubanc.
    - Az ő 6400 gépénél legelőször futtattunk egy vinyó tesztet, és az valami hibát talált (bár bootolt a rajta lévő win). Telefonáltunk, másnap hozták az új vinyót, kicserélték.
    - Egy 5400-es gépnél volt olyan gond, hogy nem mindig kapcsolt be, és talán a hőérzékelőkkel is volt valami gond. Másnap kivittek egy új alaplapot, darabjaira szedték a gépet, és újra összerakták, nincs gond.
    - Egy 4300-nál talán hiányzott a gsm vagy 3g-modul antennája, és valamilyen panel csere kellett. Na mondjuk ezzel több kört is szívtak, mert először másik alkatrészt küldtek, aztán megint hiányzott valami, meg nem is tudom. Szóval ez több napos játék volt, de megjavult.

    Nekem meg szintén egy 6400-es van, sok kis gondja volt. Elkezdett kopni a hangszórórácsról a festék, a kijelzőn voltak ilyen világosabb foltok, volt olyan, hogy függőlegesen végigfutott rajta egy piros/kék, pixel széles csík, gumilábakból több lejött, nincs a bal trackpoint gombnak nyomáspontja, ritkán, de zörgött a venti...
    Ezeket szépen felsoroltam mind, délután 3-4 körül megrendelték az alkatrészeket, másnap délben már ki is hozták. Szétszedték a gépet, kicserélték a mindenféle dolgokat, és összerakták.
    Két gond van, hogy palm-restet hoztak, amin touchpad gomb van, és nem trackpoint, ehelyett jön ma elvileg egy új billentyűzet, illetve a fényes kijelző, amit azóta szintén jeleztem, és elvileg cserélve lesz.

    Ha jól emlékszem, a fenti szereléseket mind a Humansoft végezte, így velük is elégedettek vagyunk :) (A rendelésleadásokat/hibafelvételt a Dell központ)
    Mindehhez persze kell egy NBD garancia. Meg van valami ProIT support is talán, de ez nem tudom, pontosan mit jelent.

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák