- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz #33253120 #96202 üzenetére
Az már úgyis csak utána derül ki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sto1911
veterán
En vettem vegul a Telekom boltban, 1k volt. 25 centhez kepest horror, de mar a zsebemben van. Koszonom mindenkinek, aki irt es/vagy tippeket adott.
-
Laraxior
titán
Mi van ezzel a mai fekete holddal? Facebookon láttam, de nem vágom
Meg időt se írtak... gondolom már lecsúsztam róla[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
dewil666
őstag
Akit érdekel pendrive vagy microSD kártya class 10
Minden termék EREDETI (Szlovák boltból):
Kingston USB 3.0 8Gb = 1800ft
Kingston USB 3.0 16Gb = 2300ft
Kingston USB 3.0 32Gb = 3800ft
Kingston USB 3.0 64Gb = 6400ft
Kingston USB 3.0 128Gb = 12600ft
Most fogok rendelni nincs postaköltség.Privátban lehet keresni!
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Salex1
őstag
Mitől lassulhat be egy gép?
Nulláról telepítettem...ment normál sebességen...mikor feltelepült a win7, raktam rá drivereket, víruskeresőt, chromot...és közben egyszer lelassult. (Úgy ahogy előtte, ami miatt belekezdtem)
A memóriateszt nem hozott hibát, a winyót kicseréltem, de nem változott. -
bul07
nagyúr
válasz dewil666 #96208 üzenetére
Ez így kicsit kevés, mert pontos típus nélkül nem lehet a pen sebességének utánna nézni
Mert oké hogy USB 3.0 de az még nem garancia a gyorssaságra
ebay-rőlamúgy olcsóban kijönnél , és kb egy árban van Szlovákba postázni garancia ügyileg vagy Kínába(persze időbe nem)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dewil666
őstag
Kingston DataTraveler G4
Már rendeltem ebay-ről 64Gb-os micro sd-t és 8Gb-os volt (chína) két nap után semmi nem ismerte fel. Köszi ebay soha többet.
Ha innen rendelem akkor felhív a boltból az eladó hogy valóban én rendeltem (magyarul) és mondja hogy akkor postázza is.
Így korrekt.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz sto1911 #96212 üzenetére
Annyi szerencsém volt hogy visszakaptam az árát.
Más:
Eladó lakásfelújításból kimaradt MBCU 3x2, 5 mm2 vezeték. Kb 40-50 méter.
Érdeklődni privátban![ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zola007
veterán
Én most látom először ezt a vegyes nyelvű verzióját a Frozen főcímdalának, de ha bámulatos, hogy közös nevezőre hozza egy dallam a különböző nyelveket, szinte fel sem tűnik, hogy más nyelven és hangon szólal meg, annyira hitelesek és egybecsengőek az énekesek. [link]
Irigylem azokat akik szépen tudnak énekelni.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Szabiee
tag
[ Szerkesztve ]
Samsung A53 | Asus TUF Gaming A17
-
bul07
nagyúr
Ma összedobtam egy kis tesztet a itthon lévő Micro USB kábeleimről, persze a fiókok mélyén lenne még pár ebay-ről rendelt, de azokat nem akartam előszedni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Adonimus
senior tag
Aphrodité masszázs-sziget!!
A facebook oldalon kezdetét vette egy megosztós nyereményjáték, amivel 2.000Ft-os utalványt lehet nyerni. Ha van 2 perced egy megosztással segítsd a fiatal hölgyet. Köszönöm.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
bob011
aktív tag
Mai nap honnan lehet Hajdúszoboszlón pizzát rendelni?
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó huawei mate 8 [link]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zola007
veterán
kölcsönbe (vagy eladó) lenne valakinek kerékpár kormánycsapágyhoz való 32-es lapos kónuszkulcsa?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
Menetrögzítő kamerákkal van valakinek tapasztalata?
Gondolkodok nagyon hogy veszek egyet motorozáshoz, túrázásra.
Edigitalnál nézegetem, találtam is 10000ft alatt többet is, de a véleményeknél mindenki írja hogy ezeknek 2-3 percet bír az akkuja meg 10 másodperceket, ez most komoly?
Lehet inkább veszek egy olcsó telefont, valahogy felfogatom a bukóra és az legalább bírja 1 órát is ha kell, meg memókártya sem kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz perge666 #96231 üzenetére
Ennyi pénzért én sem várnék el sokkal komolyabb műszaki tartalmat.
Végy inkább használtan egyet.[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz perge666 #96231 üzenetére
Remek fórum része van itt a PH-n is , nyugodtan olvas el pár száz hozzászólást és utána kérdez segíteni fognak
-
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zola007
veterán
Oktatási célra keresek kölcsönbe/örökbe hibás vagy sérült számítógépalkatrészeket bármilyen korszakból és formátumból.
-
Zola007
veterán
Az is fejlett agysejtekről tanúskodik, mikor a 25Y busz sofőrje többször rádudál a tanulóvezetőre....
[ Szerkesztve ]
-
Adonimus
senior tag
Valakinek van tapasztalata Logitech G27-el? Elsőre kb jó, aztán kb midnen kanyar után egyre odébbcsúszik a középpont. Ugyanugy, mint itt, csak nálam jobbra csinálja. Mit lehet vele csinálni?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
-
Stylie
aktív tag
-
nagyfejü
őstag
Hali!
kerékpárosoktol kérdezném , milyen első lámpát vegyek?? Ami nem aranyár és lehet látni is vele??
üdv
-
izee
őstag
válasz Adonimus #96171 üzenetére
Steelpad 5L, mi érdekel vele kapcsolatban? Egyelőre nem eladó.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Adonimus
senior tag
Hát végülis szeretnék egyet magaménak tudni Minden gamer cuccot gyűjtök ami csak létezik és egy 5L már igazán elkélne a gyűjteménybe.
-
Atomantiii
addikt
-
Zola007
veterán
válasz Csöves #96240 üzenetére
Már korábban kiveséztük, hogy arról nem a forgalom többi résztvevője tehet, ha valaki siet/késésben van. És nem is kell, hogy érdekelje őket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest