Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz Chesterfield #64550 üzenetére
És a gyári húrral zörög, vagy már ti tettetek fel másik készletet?
-
kungzi
veterán
válasz zolikaDB #64555 üzenetére
Tudom, én is úgy nézem. Azért kérdeztem, mert a Samsunghoz van kiváló gyári szoftver, az LG-t sajnos nem ismerem.
Miért nem használod a gyári Smartshare Pc szoftvert?
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
válasz Real Ghoost #64554 üzenetére
nem nyúltam hozzá.
Nem tudom, hogy a zörgés-e a hivatalos megnevezése a jelenségnek, az van, hogy a legnagyobb húrt megpengetem, és elég gyakran pár másodperc után hozzáér valamelyik bundhoz, és ilyen csörgő hangot ad ki. -
mongo
tag
Valaki ismer működő Sport1 stream-et?
-
mezis
félisten
válasz Chesterfield #64559 üzenetére
Görbült a nyaka, eleve hátrafelé hajlik. Nézz bele a húrfeszítők irányából. Kb párhuzamosnak kellene lennie a gitár testével. És egyenesnek.
mezis
-
-
MY2K
aktív tag
Ha van telekom tv előfizetésed megkapod ingyen. www.tvgo.hu
[ Szerkesztve ]
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
pohár
félisten
most teljesen nem ugrik be, de a Fórumban hol van az InterSport? csak nem hagy nyugodni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Real Ghoost #64568 üzenetére
bááá, PlayersRoom lesz az!
na de ez se rémlik... oké, Hervis lent, vele szemben MM, valahol alul kéne annak lennie... nem a szökőkút mellett van?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #64570 üzenetére
ja, közben rávezettem magam, ott van középen, a sarkon (remélem lesz raktáron 47-es Nike papucsuk, így vasárnap )
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dew28
aktív tag
válasz zolikaDB #64544 üzenetére
Plexnek pont az a lenyege, hogy helyetted keres minden adatot, csak behuzod a filmet a megosztott mappan belulre es minden mast megold. feliratot szed hozza, stb stb. nyilvan nem egy filekezelo hogy a mappaidat mutassa, es siman halozati konyvtar szeruen lasd. viszont rengeteg szempont alapjan tudsz keresni benne, mint pl frissen kiadott, frissen megjelent, mufaj, akar szereplo, vagy rendezo szerint. is. en 900+ filmmel hasznalom, ezenkivul meg vagy 600+ resz sorozat. ennel egyszerubbet atlathatobbat es felhasznalo baratabb programot nem lattam, jobb mint az xbmc. szerintem. persze ez mindenkinek megszokas kerdese ki mit tud/akar/szeret hasznalni.
ugyanokor smart tv kliens, android /alma kliens, mindenhonnan elerek mindent, taviranyithato, akar ket androidos keszulek kozott is atjarhato. plusz ugye az elofizeteses lehetosegek. teszem hozza. ugy erdemes ha van NAS vagy valami 0-24es geped ami fileszerverkent ala tud dolgozni. igy viszont legjobb. nekem peldaul.[ Szerkesztve ]
-
dwelablack
tag
Speciális hardver igény következik
Olyan 8cm-es ventire volna szükségem, ami súrolja az elviselhetetlenül hangos kategóriát. (nem azért mert csapágyas, vagy mert kelepel, hanem a fordulatszáma miatt). Van esetleg valakinek ilyen eladó?
(nem tudom a szerverekben 8cm-es van-e, de annak a hangjával kibékülnék)
Mielőtt hívnátok Nagykálót, elmondom, hogy egy viszonylag hangos motort szeretnék vele hűteni, és jó lenne HALLANI ha bekapcsol (ledes visszajelzés nem elég)Köszi,
Üdv,
Gy.[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
Laraxior
titán
válasz dwelablack #64574 üzenetére
Asszem nekem van, de lehet h nem 8as hanem 9es... meg van 12-es is de az tuti nagy neked.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cimborám keres Fifa14 vagy 15-öt PC-re,Online móka miatt.
Melyík a jobb??
Bolti ár alatt természetesen. -
Salex1
őstag
Tegnap beüzemeltem az új UPC routeres modemet. Azóta szakadozik a net. Nem tudjátok mi lehet. A sebességteszt jó, de nem is az a baj, hanem, hogy megy megy aztán szakad. Online játékkal játszva folyton ledob. A böngészőben is néha nem tölt be egy-egy oldalt, aztán egy perc múlva megy rendesen.
Már letiltottam a belső wifi részt és a routeremmel használom, de így is ugyan az a probléma. -
csapee
őstag
válasz Salex1 #64577 üzenetére
Tegyél fel egy pingplotter-t, monitorozd a kapcsolatodat és reklamálj a UPC-nél.
Csapee
-
Nazara
őstag
válasz perge666 #64576 üzenetére
15 játékmenetben kenterbe veri az elődöt, azonban tele van bugokkal. Pl. FUT-játékmód (ez a legnépszerűbb) idényeiben hiába nyersz/jutsz fel, nem rak magasabb osztályba a rendszer. Vagy ugyanitt kupáknál nem engedi lejátszani a döntőt, akár hetekig sem. A játékosok száma is sokkal magasabb, mint a 14-ben, hamarabb talál ellenfelet a gép.
A játékmenet legfontosabb különbsége: 14 - a labdarúgó ereje nagyon sokat számit - a motor miatt az olyan lassabb játékosok, mint Vidics, Terry, Mertesacker könnyen leizmozzák a gyors, de gyenge támadókat, nem könnyű rajtuk keresztül futni.
15 - itt az előzővel szemben minden a sebesség körül forog, egy Neymarral megfelelő kezekben szinte bárhol! el lehet futni.
A 14 ráadásul már nem kapja meg a hét csapatát többször, se frissitéseket, viszont ugye lényegesen olcsóbb.
A Fifa 15 topicban az egyik kolléga árul egy accot, amin mindkét játék megtalálható, kb. 7-8K az ára - viszont okkal. Érdeklődés esetén bővebben priviben tudlak útba igazitani.Szvsz: A 15-ben annyira jó a játékmenet, hogy képtelen lennék újra a 14-gyel tolni.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
-
bogarfx
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
Van egy kb. 1m magas vízipipám, egy-két éve nem volt már használva, érdekel valakit? Délután megtakarítom és rakok fel róla képet, ha van rá igény.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
Itt dumáltunk valakivel régebben a taxikról? Tegnapi Tankcsapda élmény előtt-után taxival akartam közlekedni.
Odafele menet 11 taxit láttam leinthetőnek (aka világított a sárga a tetején) de végül mindegyikben ült valaki a sofőrön kívül. Busz lett a vége. Visszafele a koncert után lesétáltunk majdnem a Csapó gyrosig mire egy taxi megállt. Addig 37-et számoltam meg, ami utassal volt és világított. Talán 2 volt ami látszólag hivatalosan volt fuvarban. -
PindurAnna
Közösségépítő
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
qfm
őstag
Eladó 1366-os foglalatba való 6 magos Xeon processor:
Intel® Xeon® Processor X5650
6 mag, 12 szál
(12M Cache, 2.66 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI)
SLBV3Szinte mindegyik 1366-os alaplap kezeli.
Ár: 28000 Ft -
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #64589 üzenetére
az gáz....
pedig pont jövőre szerettem volna behozni a horgászcuccom.App-lopó: ki szeretet itt horgászni? (rendesen, természetszeretőn, rendszeresen, engedéllyel, visszadobálós módon)
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #64593 üzenetére
Mi..de ebben az évben már szinte csak kiépített horgásztavakhoz mentünk..
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Habsteve
tag
Sziasztok. Keresek digitális videokameraba 64GB-os SDHC vagy SDXC kártyát, lehetőleg garival.
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #64595 üzenetére
Ez is egy szempont, elég csak kiülni székbe a tópartra egy üveg sörrel
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs