- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
KngAlex
tag
Az aktív partíciót (boot partíció) nem tudod logikaira vagy primary-re tenni, mivel pont a lényegét akarod megváltoztatni. A rendszer csak aktívról tud boot-olni. Norton Particion Magic-el tudod változtatni a partíciók méretét egy más között, ha van szabad hely legalább az egyiken.
-
wwhy
veterán
válasz KngAlex #49601 üzenetére
Persze, h a lényegét Háttértár lenne belőle, ezért kellene leszedni róla a boot-ot, mert így az új HDD mellett a W mindig látja a régi boot-ot is és bejön a rendszerbetöltő (ezt ugyan ki tudom lőni, de a probl. gyökerét kellene megoldani).
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Zola007
veterán
lemezkezelő (diskmgmt.msc)
ott látsz egy 0. 100mb-os partíciót
adsz neki betűjelet, ekkor megjelenik mint meghajtó a sajátgépben is
láthatod, hogy az tartalmazza a bootloadert
win alól nem engedi formázni, de bebootolsz egy Win7 telepítővel és törlöd a partíciót, utána kilépsz a telepítőből
újraindítod a gépet és arról a HDD-ről többet nem fog bootolni[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
salamander66
csendes tag
ELADÓ! SAITEK RC100 ! USB-s kormány,pedállal!PC-re!ÁRON ALUL!
Ár: 2 000 Ft
Alig párszor használt játékvezérlő eladó kihasználatlanság miatt!
Tökéletes állapotban!Hibátlanul működik!
Átvétel Debrecenben bárhol!
Érdeklődni csak privátban!Tavaszi Nike kabát!ÁRON Alul!Eladó!Teljesen új!
Ár: 3 299 Ft
M/L-es méret!
Kifordítható!
Méret probléma miatt eladó!
Tavaszi/nyári szezonra tökéletes!
Átvétel szintén DebrecenbenMindkét termékről üzenetben küldök képeket!
-
Zola007
veterán
Tudna valaki segíteni, hogy a Vekeri-tó és Vígken-major felé milyen busz megy?
városból vagy nagyállomástól esetleg?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xuldar
addikt
válasz Zola007 #49606 üzenetére
Számozott busz nem jár arra, helyközin azt nézd, ami Hosszúpályiba megy:
menetrendek.huA Nagyállomásnál az Erzsébet utcán lehet felszállni, a nagy kereszteződés előtt van a buszmegálló.
Ja és a Víg-kend Major már bezárt egy jó ideje.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Zola007
veterán
válasz xuldar #49607 üzenetére
tudom, csak nem tudtam máshogy elnevezni a buszmegállót a semmi közepén
köszi(#49608) lorcsi: az aszfalt még mindig olyan
szarcsodás mint régebben?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lorcsi #49608 üzenetére
Én tegnap Pocsajban voltam, kocsival. Nem rémlik, hogy bicikli utat láttam volna, valószínűleg azért, mert nincs is. Az út elég keskeny, kétsávos, ráadásul a minősége sem túl jó onnantól kezdve, hogy a 47-esről lefordulsz. Nem vagyok benne biztos, hogy biciklivel életbiztosítás arra járni.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Borosz
őstag
Keresek micro-HDMI-HDMI kábelt tablethez.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Borosz #49619 üzenetére
Mondom én, nem mindig egyszerű ez. A miniHDMI széles, míg a microHDMI közelebb van a négyzethez.
Egyébként a kisebb, B brandek tableten miniHDMI-t használnak (néhány kivételtől eltekintve), az A brandek meg ha dedikált HDMI van, akkor szinte mindig microHDMI-t.Egyébként ha mondod, hogy milyen készülék, talán megtudom írni az igazságoz.
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
kungzi
veterán
Agave szirupot hol tudnék venni? Nem tud valaki egy boltot?
-
Hypernem
csendes tag
Nagyméretű akvárium hibátlan állapotban eladó, 2013-ban lett csináltatva. Az akvárium mellé adok:
-kb. 20 kg (Fressnapf-ból vásárolt 5000 Ft-ért, magas hőfokon hőkezelt, ezzel megakadályozva, hogy a kisállat atkás/tetves legyen) préselt forgácsot
-rágcsáló-vitamint, amit a vizébe kell tenni
-1 kg szénát
-akvárium falára akasztható itatót
-etetőtálat
-rágcsáló magotAkvárium magában: 4000 Ft
Akvárium nélkül: 5000 Ft
Egyben: 8000 FtCserét meghallgatok, 14 éves kor feletti lányokra való ruha érdekel.
Privátban keress!
-
Zola007
veterán
Aki esetleg tervezte volna a hétvégére, az állatkert nem látogatható
-
embe
nagyúr
Hali!
Vegyetek tápot, házat! Érdeklődni privátban, köszi!- Cooler Master Silencio 550 újszerű
- Cooler Master GX550W-os táp, újszerű
-
laszlo168
senior tag
Van egy utánfutóra való elektronikai cuccom, monitor, számitógép, nyomtató, stb, nem érdekel valakit?
-
Vegyetek autós szubcsövet
Cserébe érdekelne olyan jó állapotú gépház,amin van előlapi USB 3.0 csatlakozó.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Csak egy elméleti kérdés: Ha veszek egy telefont és 2-3 napon belül vissza viszem (pl.: mert nem tetszik, nem jött be) akkor lehetőség van másiknak a cseréjére?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
werszomjas
addikt
válasz dewil666 #49632 üzenetére
Rendeld meg webshopban, így 8 napon belül visszaviheted, és visszaadják az árát, 30 nap múlva
Fuvar
Holnap, péntek késő délután:
Hajdúdorog - Hajdúböszörmény - Debrecen - Budapest útvonalon közlekedem, fuvart vállalok.
Vissza, szombaton reggel (Pest - Debrecen - Dorog)
[ Szerkesztve ]
üdv
-
-
-
-
ati012
őstag
Jár-e valaki Hatvanban?
-
Bjørgersson
félisten
Van otthon valakinek kompresszor, amivel ki tudok fújni egy videokártyát és ha úgy adódik esetleg, vasárnap is zaklathatom? Sörért, csokiért, energiaitalért cserébe.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
SOAD19
addikt
válasz #33253120 #49643 üzenetére
Tavaly kétszer én is jártam arra, ráadásul bicajjal, annyira nem vészes, de outival nem biztos, hogy a legjobb. Zola007, ha jól tudom nem outival, vagy hasonlóval teker, ha teker.
Más:
Akinek szlalomozni támad kedve, várjuk szeretettel a Vámospércsi úton. Pár napja aszfaltozták, erre a hét elején az út közepén lévő csatornafedlapok körül feltúrták, így lehet szlalomozni, hihetetlen ami művelnek.
A Faraktár-Hajnal csomópontnál lévő zebránál is felmarták az aszfaltot, csak nem értem, hogy ha már belekezdtek, akkor miért nem csinálják meg minél előbb, mert nem kicsit fogja meg a környéken a forgalmat.
A Monostorpályi úton is az egyik kereszteződésnél egy kb. 30*30 cm-es lyukat vájtak, amit szépen elkerítettek. Vagy két hét alatt nem volt idejük befoltozni. Kicsit azt érzem, hogy direkt szopatják a jó népet.Megint más :
Eladó egy Helly Hansen galléros póló még tavalyról, de teljesen új. Netről rendeltem, és az ottani kép alapján kicsit sötétebb kéknek gondoltam. Nagyon világos kék. Múlt héten láttam kirakva a Dockyardban 18-19k-ért.
Ez lenne az: [link]
Mérete "S"-es.
Ha esetleg érdekelne valakit, az írjon rám. -
mezis
félisten
válasz Bjørgersson #49644 üzenetére
Nem kompresszor, hanem porszívó. Illetve fújó, amikor az output-hoz dugom a csövét.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
SOAD19
addikt
Hangulatos kis bicajos/downhilles videó a kerékpáros topikból.
-
ati012
őstag
új 2GB DDR2 / 800MHz 5.000 Ft2 / 4GB Pendriveok 900 Ft / db
Skodálatos mp3 lejátszók eladóak 2.000 Ft / db
A és B verzió.Tartozék: USB kábel.
MicroSD-vel bővíthetőek! Kártyát nem tartalmaznak.
-
werszomjas
addikt
Ilyen autós usbs töltőt használ valaki? Mennyire megbízható?
Jobbféle okostelefont tud tölteni mondjuk navigáció közben?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest