- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
válasz #65675776 #32440 üzenetére
nem vonom ketsegbe, hogy a maga koraban kituno konstrukcio volt, de eljart felette az ido. persze p3/p4 szintu retro konfigba hibatlan valasztas lehet. amit viszont meg nem lattam tapegysegtol: "kiemeli a hagyományos tápok" kategóriából. Elég a Chieftec tápok élettartam garanciájára gondolni"
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
csapee
őstag
válasz PindurAnna #32443 üzenetére
Teso gepenel is ez szokott lenni, es erdekes modon csak ha win8 van installalva. Pedig az alaplap vmi regi asus nem is uefi-s
Csapee
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Adott egy gép, sima mezei egér bedugva USB-n. Chrome-ban CTRL és görgetésre nem reagál, csak lapoz tovább. Mit és hol kell beállítani, h nagyítson??
Mod: CTRL gomb nem működik. De egyik sem. A többi gomb rendben... Lehet ezt a gombot tiltani?[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz #65675776 #32450 üzenetére
Ez idáig oké, de mire én a kasszához érek, vagy teszem azt elkezdek reklamálni, valaki simán leveszi a táblát.
Mondjuk erre meg ott a kamerás mobil, amit meg ők fognak megvétózni, mert elvileg ki van téve, hogy nem szabad használni. Illetve 20-30 Ft-ért nem éri meg. Nekem.De nem bántom őket, mert pontos okát nem tudom, de valszeg egy rossz címkézés miatt erősen leértékelt áron vettem tőlük már cuccot (DVB-T képes TV/monitor, aminek a dobozaira valaki tévedésből ráragasztotta a "Nem képes ... " matricákat, így több, mint 10e Ft maradt a zsebemben, mert le volt akciózva a maradék készletük.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
dr600
tag
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
törölt tag
válasz mghltm #32451 üzenetére
Az alacsony hatásfok érdekes kérdés. Mert 50%-os terhelésnél azért belenyalt a 80%-ba. Na ez az, amit sok mai táp éppen csak teljesít. Tipikusan ezek azok, amelyek nem kapnak semmilyen 80+ minősítést, a gyártó/matricázó még csak nem is validáltatja őket.
A HPC420-302DF-em meg köszöni szépen nagyon jól és stabilan kiszolgálta anno az X2 5200+, HD3870 kombót megfejelve három vinyóval, négy tunerkártyával és két ODD-vel (a többi sallang nem sok vizet zavar). Már ez is 90%-ban 12V-on terhelte pedig.
FSP PNF/PNR-re még véletlenül sem cseréltem volna, mert minden szempontból rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz mghltm #32437 üzenetére
Pont ilyen házat akarok venni a mostani leharcolt helyett Átteszem rá a kerekeket, hogy kicsit mobilisabb legyen és kész is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bobby G.
senior tag
Olympus E-PM1 MILC fényképezőgép objektívvel, vakuval, dobozában, minden tartozékkal. Keveset használt, karcmentes állapotban. Ezüst színű. Külföldön vásárolt, még 1 év garanciával.
[link] -
dvdbackuper
őstag
Bontatlan INTEL 80GB-os SSD eladó, nullperces, 16k
-
Laraxior
titán
válasz lorcsi #32461 üzenetére
Már elvileg intézi adorjant kollega, de előtte csekkolnám, mert közel se biztos hogy elférek benne
Szeretem a mostani Acorp házam csak nincsen meg a két oldallapja, amúgy megtartanám, 2ezer forintért vettem. Kb ennyit szánok a másik házra is(#32462) dvdbackuper:
Konkrétan milyen? Elég ha sebességet írsz róla. BF4-re kell egy SSD, valami nagyobbacska a 64esnél.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz dvdbackuper #32462 üzenetére
120GB-osat nem tudsz ilyen árban??
Jövő héten szeretnék venni egyet,de jövőhétre tervezem az LCD monitor megvételét is egyik fórumtársunktól,meg 4GB DDR3 memória is kellene,ezért az SSD lehet megint eltolódik![ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz perge666 #32464 üzenetére
Rálicitálok arra a monitorra, vidd az enyémet, úgyis cserélni akarom
-
válasz Laraxior #32466 üzenetére
Szerintem arra nem licitálsz rá,mert az illető nem hirdeti tudtommal.
Samsung SyncMaster 740B 17" LCD Monitor[ Szerkesztve ]
-
-
luckyboi82
tag
Eladóvá vált cuccaim:
15 m HDMI 1.3 kábel OEM
Gigabyte HD4850OC 1 Gb + Scythe Setsugen 2 hűtő
Epson Stylus Photo RX520 multifunkciós nyomtató
Asus Xonar DS 7.1 DTS hangkártya
Xbox360 - CoD4 , Halo WarsMindegyik használt, kifogástalan állapotú, garanciát 1-1 hetet tudok rá adni!
érdeklődni privátban, debreceniek előnyben!
-
-
Laraxior
titán
válasz ati012 #32472 üzenetére
ú de vagány ház de jól mutatna benne a masinám...ha beleférne
-
-
inkubator
aktív tag
Egy kis tapasztalat a Multimediarowerrel kapcsolatban: Múlt hét csütörtökön rendeltem hordozható usb akkut. azt ígérték hogy e hét keddre vagy szerdára megérkezik és hívnak. Nem hívtak, de bementem mivel szerdát mondtak.végső határidőnek. A termék nem volt még ott. Mostmár több mint 1 hét telt el de semmi. Elkezdtem gondolkodni hogy bár az extremedigital-nál a sorbanállás egy fel élet, de ha azt mondják 2-3 nap, akkor meg is érkezik időben. Esetleg lehet várok keddig aztán beintek a towernek!
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
izee
őstag
válasz mghltm #32451 üzenetére
Azért mai gépeket is szépen meghajt 17A, csak a chifi táp esetében kell bele 2.5"-os vinyó (mondjuk 4 elég lesz ) és/vagy ventilátorok(nem 1-2 darab).
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
ati012
őstag
-
copass
veterán
válasz mackosajt #32455 üzenetére
egyszer a pénztárnál derült ki hogy a 2000 Ft-os játék, valójában 3500 Ft. az eladó mondta hogy azon az áron köteles eladni nekem, ami ki van írva a termékre. nem számít hogy a pénztárnál már más az összeg.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
vlevi
nagyúr
válasz #65675776 #32475 üzenetére
Aztarohadt, árvíz volt a memóriagyárakban, vagy mi????
én még október november körül vettem, 11-12 körül, corsair 2x4G kitet, most látom, ugyanott, ugyanaz húsz fölött van -
ati012
őstag
válasz perge666 #32484 üzenetére
Azon gondolkoztam hogy kellő rezgéscsillapítással bele rakom egy egyik HP Dc6050 házamba. Még nem volt időm agyalni ezen, de már felmerült a gondolat.
Meg egy normális erősítő se ártana, nem tudom kihasználni így a hangszórókat.
Egy 2.0 -s hangszórót kaptam szét, annak az elektronikája viszi mind a 3 cuccot.
Kellően meghajtja ahhoz hogy hűbazzzé élmény törjön rám, de érződik hogy nem a legjobb.80%-s hangerőnél már recseg, és a basszust is kevésnek érzem néha.
[ Szerkesztve ]
-
-
ati012
őstag
válasz perge666 #32487 üzenetére
Elég vastag lemezből van, nem lesz plé hangja szerintem. Az aljára tervezek rakni gumi lábakat, és a hangszóró köré még valami szivacsot.
Láda építésbe semmi tapasztalatom, nem tudom mennyire számít mekkora a térfogata. De gondolom a nagyobba jobban eloszlanak a hullámok, máshogy verődik vissza. Utána kell még olvasni.
lehet rákéne bízni Blabcsira, ő úgy is kreatív
[ Szerkesztve ]
-
-
ati012
őstag
Drága
Viszont kaptam egy 30W-s mikrofon erősítőt, elvileg azt is fellehetne használni ilyen célra.
Csatlakozóknál elakadtam, képeket majd publikálok segítség kérés képen.Pockhome: a 2.0 leginkább csak 1.0, mert a fele nem szól
Van ugye az a kábel ami az erősítős részt össze köti a másik pár hangszóróval.
Elvágod és rákötsz egy tetszőleges hangszórót. Előtte az erősítős részt megszabadítod a hangszórójától, ott is van 2 kábel arra is mehet a nagy hangtechnika.Nekem az a hangszóró nem szólt ami az erősítős részbe volt. Másik hangszóróval se szólt sajnos. Az átvezető kábel megy az 1. hangszóróba, ott van egy kis toldás megy a 2. -ba és szintén toldással a 3.-ba
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
HDD zseni van köztünk valaki?Vagy csere is érdekel 1:1-ben kisebb SATA csatisra linux alá. ( pár giga elég )
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
mghltm
addikt
válasz lorcsi #32480 üzenetére
nagyon olcso volt a ram: elettartam garos 1333-as kingston-okat vettem 25k-ert 6 x 4 gb-ot. ramdisk-et csinaltam es azt vizsgaltam, bizonyos szoftverek hogyan indulnak el/mukodnek a ramdisk-rol az ssd-hez kepest. oriasi kulonbseget nem tapasztaltam, pedig a ramdisk 6-7000 megaval irt/olvasott a sata2 ssd 200-250 megajahoz kepest. nagyobb meretu allomanyok ki es betomoritese viszont brutalisan gyors volt.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
kungzi
veterán
Eladó 1db Cooler Master 14cm-es venit + 1db Cooler Master 12cm-es venti + 1db Revoltec 12cm AirGuard ----> a 3db ventiért kérnék 3k-t
a 2db Cooler Master vadi új ,sose volt használva, a Revoltec pedig alapon ment szabályzóval
[ Szerkesztve ]
-
Antimatrix
senior tag
FULL HD-s videotartalom rögzitéséhez vagy tablet /telefon- hoz
Maxell X-Series és P-Series (ehhez van adapter is) microSDHC 8 és 16GB-os kártyák. CLASS 10-s
Maxell X-Series 8Gb CL10 - 10Mb/sec FULL HD - vagy HD 720p- hez - 3,14k
Maxell X-Series 16Gb CL10 - 10Mb/sec FULL HD - vagy HD 720p- hez - 5,314kHa kell postára is adom előreutalás esetén: + 500.- postaköltség.
Beszámítás: 512mb/1Gb/2Bb SIMA Sd vagy micro érdekelhet!!
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
inkubator
aktív tag
Bérházi lakásba kulcsos zárbetétje 1-2 kulccsal van e valakinek fölösleges? SZOBAI ÉS NEM BEJÁRATI!!!
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
ati012
őstag
Lesz ma Debrecenbe valami ingyenes koncert?
kungzi: akkor valami nótár mérit énekelj nekem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest