Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    válasz PindurAnna #27990 üzenetére

    Iskola..hmm..minden iskolába kötelező lennie egy kihelyezett rendőrnek, akihez fordulhat mint az iskola, mint bármelyik szülő ha kérése van. Mi megkértük a rendőrt, hogy járjon el abban, hogy a Hunyadi iskola és az uszoda között néha legyen kinn rendőri forgalomirányító..van is kinn néha, amikor van szabad kapacitás.. - ha van szabad ember, akkor hol van? Egy irodaban ul? Ha ennyire keves a rendor, akkor tamogassak a rendorkepzest, vagy csinaljanak valamit, amiert rendor szeretne lenni mindenki...

    Könnyű mindenki mást hibáztatni, csak épp a saját udvarhoz nem ragad az illető seprűt. Olyan ember nincs a földön, aki valamilyen közlekedési módszerrel még nem szabálytalankodott..te is, én is, meg mindenki más. Csak az a feltűnő amikor épp a saját magunk akadályozva vagyunk és más hibázik..
    ki verte bele a fejetekbe, hogy en sose hibaztam? Merthogy en nem irtam ilyet az szent... Ha igen, akkor idezzetek, ha meg nem, akkor be lehet fejezni a f@szsagot, koszonom.

    Csak a lenyeget nem latjatok: olyanra van ember, amire nem fontos/egyaltalan nem kellene.

    Akkor ott a telefon fotózza le bárki és járjon el az ügyben, nem pedig egy olyat hibáztasson - pl. rendőrt - aki ott sincs.. - irtam is, meg nem kaptam ra valaszt, hogy mire eleg. Ha semmit nem er, akkor felesleges. Ha lesz belole ugy, akkor meg a sok hulyevel ki lesz plakatolva a youtube. Egyebkent meg valaki ugy is hibazhat (ha nem is adott szemely) ha nincs valahol.

    mindezt mi választottuk, mi tettük ilyenné - en biztos nem, esetleg ti

    Eszembe jutott meg egy tipikus "birka autosok" helyzet: Egyetem sgt, Furedi keresztezodes: aki egyenesen megy, mindenki a balra/egyenesen savba all, a jobbra/egyenesben meg 2-3 auto. Most mondhatjatok, hogy de jobbra elengedi, miert allnal ele, hadd menjen. Csak eppen ott elfer harom auto egymas mellett, kenyelmesen :) Es ahelyett, hogy kicsit esszel kozlekednenek, inkabb var 10 percet a lampara... Mindenki haladna, de nem, mert akkor be kell sorolni :DD Mas kerdes, hogyha arra jarna egy rendor, akkor buntetne-e erte.

    Meg egy: hataratkelo, fenyes nappal. A kompon lekapcsoltam a lampat, elfelejtettem felkapcsolni. Vegig lakott terulet. Odaerek a hatarhoz, jon a rendor, nem is koszon, hanem egybol: tudja, milyen szabalysertest kovetett el? Mondom nem, most alltam meg... Nem volt lampam, legkozelebb ez sokba fog kerulni. Rakerdeztem, hogy mennyibe, mondja, hogy 3-tol 20.000 hufig. Mivel a lampam vagy egy vagy nem, rakerdeztem, hogy megis mitol fugg, hogy mennyi a sarc: a rendor kedvetol fugg... Nem tudtam, hogy oruljek neki vagy idegeskedjek, mert attol fugg, hogy az asszonyt elrendezte-e elozo este...

    @(#27991) pockhome: mi (te is) kollektiven le lettunk ostobazva :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák