- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
Sharp SJ300NBE típusú hűtő fagyasztó részéhez keresek polcot vagy fiókot. van valakinek ötlete, hogy hol érdemes keresgélni ilyesmit? vélhetően utángyártottat... (ebay-en keresgéltem, eddig nem sok sikerrel)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bob011
aktív tag
Keresek olyan megbízható embert, aki szokott járni Pesten. Egy mobiltelefont kellene kézbesíteni, persze nem ingyen.
-
mongo
tag
Van itt olyan, aki használt mosógép vételével, javításával, szervizeléssel foglalkozik?
Lenne egy eladó Whirlpool AWS51011 mosógépem, én vásároltam 2016-ban.
Megjavíttatni már nem szeretném.
Hangosan centrizett, kapott két új lengéscsillapítót (7.700Ft), két mosást még kibírt, aztán még hangosabb lett és egyértelmű lett a csapágy probléma, illetve elkezdett folyni a víz belőle a fűtőszál környékéről. Ezen kívül minden működik rajta.
Esetleg alkatrésznek még jó lehet valakinek.
Ha van rá érdeklődő privátban keressen. -
zolikaDB
veterán
Használ itt valaki olyan Soundcore/Anker bt-s fülhallgatót, amiben van ANC?
Ha igen, bekapcsolva milyen élmény? Mármint nem zavaró? -
7Sony7
addikt
Üdv. Ez a vármegye bérlet most akkor kiváltja a rendes távolsági bérletet, vagy mi van? Mire jó ez?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Zeon, lappy, köszi. Elég furfangos. Akkor, ha kell városi bérlet is, jobban megéri a régi fajta?
Aryes: Hát ja, tele vagyunk várakkal.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz 7Sony7 #157465 üzenetére
Nem, mert a kiegészítő megszűnt teljesen, legalábbis Debrecenben.
Nekem 17.800 volt (illetve még mindig, mert a cég nem állt át egyelőre az újra), kiegészítő eddig 5200 volt, most 8600 (talán).
85%-ot térít a cég a helyközi árából, így ha az újat veszem majd egyszer, akkor is rosszabbul járok.
Addig meg főleg...[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Debrecenben van olyan hely, ahol szombaton is csinálnak eredetvizsgát?
Próbáltam a neten keresgélni de kevés sikerrel. -
lorcsi
veterán
válasz hdanesz #157473 üzenetére
elévileg ők nyitva vannak szombat délelőtt is
egy telefont megéreladó: vadi új soundcore motion+
-
zeon.hu
nagyúr
Debreceni helyi bérlet online vásárláskor hogy tudok olyan számlát kérni, amire rá tudom írni a cég adatait?
#?*@&!
-
lappy
őstag
válasz zeon.hu #157475 üzenetére
"Kérhetek-e számlát online, vagy csak személyesen lehet a bérletpénztárban?
Elektronikus bérlet on-line vásárlása esetén a számla kibocsátáshoz ügyfélkód szükséges. Ügyfélkód az ügyfélszolgálaton díjmentesen kérhető. Számlát csak a jogszabályilag lehetővé tett tételekről tudunk kibocsátani. A számlát e-mailben küldjük meg ügyfelünk részére. Igény esetén a számlát vagy nyugtát nyomtatott formában ügyfelünk rendelkezésére bocsájtjuk ügyfélszolgálatunkon."Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
harry3
őstag
Tud valaki olyan helyet, ahol olcsón tesznek fel hidrogél fóliát telefonra? SmartDiszkont, FirstPhone 5000, nem tudom ennél van-e olcsóbb hely.
-
paatrick
őstag
válasz dvdbackuper #157482 üzenetére
Régebben többet nézegettem az aliexpresst és hát volt olyan hogy ott 140 Ft volt az ára valami kis bizbasznak, debreceni boltban tök ugyanaz 2700, még a fólia is kínai volt rajta
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
sirály69
őstag
Samsung A32 5G telefonon kellene kijelzőt cserélni.
Szerintetek ár/érték arányban hová vigyem?Szerver Hosting Debrecenben
-
Papaj x
senior tag
-
-
KROK640
nagyúr
válasz paatrick #157483 üzenetére
Akkor mint ex telefon és számtech boltos elmagyarázom nektek miért van ez így.
Adott egy akármilyen termék, legyen mondjuk 100ft. Leülsz, megrendeled, töltöd vele az időt. Az ilyeneknél általában nincs freeshipping, gyakran a szállítás többe kerül mint maga a termék (ezt sokan mikor jönnek, hogy de Ali Expressen milyen olcsó figyelembe se veszik). Ezután gyakran 1-2-3 hónap még ideér a termék, de nemritkán előfordult, hogy a megrendelt árú egyszerűen csak "eltűnt", sosem érkezett meg, az eladó pedig küld majd másikat, ha minden olajozottan megy, akkor is +1-2 hónap.
Megjön az adott cucc, akkor arra semmi garancia, hogy valakinek majd pont az kell, és meg is fogja venni. De tételezzük fel, hogy igen, akkor is, valamiből az üzlet működési költségét (rezsi, alkalmazottak fizetése) ki kell termelni. Ha ezekután a 100ft-os terméket 300ft-ért adjuk, akkor 200ft-ért kockáztatott, várt stb az ember, miközben az üzletnek működési költségei továbbra is vannak.
Ráadásul ma már nagyon sokan nem bejönnek, csak megrendelik ali expressről, akinek meg azonnal kell, az fizessen felárat.Most azt gondolhatjátok, mekkora tulajdonosi hozzáállású ez a koment, elhiszem, hogy így látszik, pedig nem tulajdonos hanem alkalamazott voltam telefon és számtech boltban, de nyilván az üzlet működését én is átláttam.
A példádhoz visszatérve, elsőre azt mondod a 140ft-os vackon van 2560ft haszna, de valójában nagyon nem, mert ő ebből szállítást fizet, boltot tart fent, kockáztatja, hogy senki sem veszi meg és a nyakán marad, végül pedig biztosítja, hogy 2-3 hónap helyett azonnal ott legyen. És persze nyilván haszon is kell, különben nem foglalkozna vele.
nagyon sokmindent nem tartanak a központi raktárak sem, nem úgy van már mint régen, hogy három utcát autózol a nagykerbe és minden is van amit a neten látsz (sőt nagyon régen nem is láttad a neten, nem is tudtad hogy létezik, mert csak az volt amit a központi raktár nyomán a polcra kitudtunk tenni).
Manapság már sajnos olyanokba bele lehet futni, hogy a weboldalon fent van egy EMAG méretű boltnál mndjuk egy monitor (pl ASUSal jártam nemrég így), és a boltba bemenve kiderült, hogy másnapra tudják lerendelni, mert egy 100 ezer ft-os monitort már nem tartanak készleten mert kockázatos, kicsi az esélye, hogy valaki bejön és egyből elviszi, manapság az emberek inkább megrendelik és várják a futárt.
Átalakulank a fogyasztói szokások, és ez sajnos sok boltot arra kényszerít, hogy egyre kevesebb minden legyen készleten, ami pedig van annak őrült ára legyen
(De ha belegondolok pl alaplapot vagy 20 éve nem vettem számtech boltba, amíg megtehettem besétáltam érte a nagykerbe/lerendeletem a nagykerből, amikor meg nem, akkor futározás webshopból. )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
paatrick
őstag
válasz KROK640 #157494 üzenetére
Lehet ez a hőskorban így volt de ma már nem hiszem. Vonalkóddal nyomják az összes csomagot, szóval a trackingben azt is látod hogy mikor ér be Mo-ra, a vámon van-e, már a városodba ért, kézbesítés alatt stb. Olyan meg régen se volt hogy elveszett valami és bukod a pénzt, mert Aliexpress ilyenkor téríti magától ha kérvényezed. És nagyon sok cuccra már 15 napos szállítási garanciát vállalnak.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bul07
nagyúr
Ne feledjétek a PH játékot
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok