- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz KROK640 #157300 üzenetére
Amúgy szerintem vagy 15 éve én találkoztam Aryes "ikertestvérével".
A Bajcsy-n kellett egy ilyen pénzzel kitömött, mindig öltönyös cigányzenész csapatnak boylert szerelnem. Vasárnap. Tök másnapos volt mind, mivel lagzit csináltak előtte este, és nem tetszett nekik a hideg víz. Kb próbahely/raktárlakás/baszobákkal, másnapi fetrengővel. És az a srác volt az egyetlen nem roma.De amúgy csak annyira hasonlít, hogy hirtelen ránézel, akkor olyan, másodjára már nem.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
nagyúr
válasz RandomName #157301 üzenetére
-
RandomName
senior tag
válasz Aryes #157302 üzenetére
Amúgy meg nem röhög, együtt érez.
Kb 20 éve a Pósa utcán melóztam, és átmentem délben egy kávéra a közeli kocsmába.
Talán ez az épület volt: [link]
Úgy fogadtak, hogy "szia Sanyi, mi ez a fejkendő, sör, vagy kávé?"
Be kellett mutatni a személyimet, hogy nem én vagyok a Sanyi.
És akkoriban többen is mondták mások, hogy van egy alteregóm, de fél év alatt kikopott a dolog. Kerestem, de nem találtam meg.
Pedig szívesen végigtrollkodtam volna az összes kocsmát vele ahol bármelyikünk előfordult. Mondjuk 20-40 perc különbséggel megérkezünk, és adjuk a hülyét, meg ilyenek."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
nagyúr
válasz RandomName #157304 üzenetére
-
Arcképgyáros
Esetleg Derecske településen valaki nem lakik, nem esik neki útba?
-
Sanki
addikt
Lenne egy esküvő utáni 20-22 fős kis vacsora.
Ki milyen éttermet ajánlana Debrecenben vagy környékén? (Az esküvő Derecskén lesz amúgy.)
Olyan hely a feltétel, ahol külön tudunk lenni a többi vendégtől az étteremben. -
torcsrent
tag
válasz KROK640 #157299 üzenetére
Nem ismerős forma alapján a modell, biztos valami saját piacra fejlesztett "városi offroad csoda". De első kerekessel ezt megcsinálni Biztos egy kínai tereprally versenyző civilben az illető.Itthon ha leesik fél centi hó, már az árokban landol sok "pilóta". Nem a jogosítványtól illetve a megvásárolt autó magas árától fog tudni valaki vezetni. Respect.
-
bul07
nagyúr
válasz Sanki #157307 üzenetére
Berettyóújfalu esetleg
Bella Costa Étterem és Vendégház[link]
Itt szoktak nagy esküvőket is tartani, van külön rész a rendezvényeknek,
3-4éve egy 15-20 fős keresztelőn voltam itt.
Kaja finom volt, de a leves az nagyon túlárazott már akkor isNem tudom hogy milyen későig gondoljátok
Mátyás Ranch Étterem [link]
Van egy külön belső rész is azt hiszem 3 asztal van bent asztalonként 6fő, de lehet tudnak még bevinni nem biztos mert elég kicsi helyiség
És azt hiszem 23-kor zár
Kaja finom és bőséges ár is rendben van, 2600Ft minden fogás, de itt hagyományosabb a ennivaló semmi díszítés a tányéron ilyenekÉn ezeket ismerem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #157304 üzenetére
Ilyen nekem is volt, és tudtam is alteregom nevét, később sikerült is vele találkoznom. Ma írországban él (már sok élve)
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
atike
nagyúr
Hali!
Csak kíváncsiságból - nem tudtok valakit (céget is persze) aki tudna magyarítani és frissíteni egy 2013-as évi végi Kia Sportage navigációs rendszerét...? A gyári Kia módszer sajnos nem működik, mert itt gyárilag még nem volt magyar nyelv. Kia szakszervíz nem vállalja, hivatalos út nincs (elvileg). Eszközcsere nem játszik.
Köszi!
-
wwhy
veterán
Ha valaki éppen egy jó kis laptopot keresne, megtalálja ITT
T14S Gen2, i5/16GB RAM/512 SSD ésatöbbiELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
mezis
félisten
válasz atike #157322 üzenetére
Üdv.!
Google fordító?
Chrome-val nem is kell olvasnod, fel is olvassa!
mezis
-
bul07
nagyúr
válasz atike #157322 üzenetére
Tán nem az van mint a Vakáció filmben
[link](Nagyar hangos részlet videót nem találtam)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz atike #157327 üzenetére
Hát igen
Én még gyerekoromba néztem a régi Vakáció filmeket, na az se volt semmi filmek
És aki azokat nem látta sok utalást nem is ért
Bár nem a tv verziót kell nézni mert abból sok mindent kivágtak
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
atike
nagyúr
válasz bul07 #157328 üzenetére
Igen, megdöbbentő hogy ismét ott tartunk, hogy brutálisan megvágják a tévében leadott filmeket. Nem is tudom mi volt a legutolsó, amit elcsíptem - de az nagyon megmaradt, hogy a szám is tátva maradt, hogy mennyi minden hiányzik belőle.
Újabb érv a tévé mellőzése mellett...
-
zsolti1debre
tag
nem vagyok nyelvész, de ezen ma megakadt a szemem:
értem én, hogy mit akar jelenteni a szövegben szereplő „önkölcsönző automata”, de szerintem ez a szöveg nem jó. sőt, nagyon nem jó. nem inkább valami olyasmit kellett volna írni, hogy „kérjétek a könyvtáros nénik segítségét, akik megmutatják, hogy hogyan használjátok a kölcsönzést segítő automatát!”
van még az az álljunk meg egy szóra műsor? mert akkor beküldöm nekik a fotót véleményezésre. -
nagyúr
válasz zsolti1debre #157331 üzenetére
Nekem tetszik a kifejezés, jelentéssűrítő. Nagyon sok szavunk keletkezett hasonló módon. A helyes kifejezés az "önkiszolgáló kölcsönző automata" lenne, de ez elég terjengős, a nyelv pedig mindig törekszik a rövidítésre, tömörítésre.
A kölcsönzést segítő automata kifejezés ráadásul jelen esetben nem pontos, mert nem segíti a kölcsönzést, hanem lehetővé teszi.
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz Aryes #157332 üzenetére
Szerintem itt az angol myelvterületen valamennyire használt self-lending lett tükörfordítva. (Pl.: gyártói angol nyelvű doksi alapján)
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Szunyoghalos ajtóra kellene nekem egy fogantyu, ilyesmi: [link]
Hol kapok ilyesmit Debrecenben? -
bul07
nagyúr
-
mezis
félisten
-
KROK640
nagyúr
válasz atike #157329 üzenetére
Kell az idő a reklámoknak.
Én 2000 óta nem TVzek. Néha barátnőmnél belenézek, és mindig megállapítom, hogy nagyon jól teszem, hogy nem TVzek. Élhetetlen. 10 percenként 10 perc reklám, cserébe agyonvagdosva a filmek. (Mert gondolom ha egy 1,5 órás filmben van 1,5 órányi reklám, akkor 3 óra egy film, amit a legtöbben végig sem néznének)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Cs1csó
félisten
válasz zolikaDB #157344 üzenetére
:Munkajogilag nem lehet egy állást külföldivel betölteni ha van olyan magyar jelentkező akinek szaktudása megfelelő, egy albán pékségbe akartak "burek" keszítőt felvenni (ez egy albán pékárú) de elutasították a kérelmet mert egy magyar PÉK végzettségű is el tudja ezt készíteni. A felsővezetésbe mivel a cég kínai lehetnek kínaiak de a középszinten már, régen legalábbis ez volt a helyzet, hogy mos mi van azt inkább ne feszegessük, Abszurdisztán...
Nyílván ha nem lesz elég biorobotnak való magyar állampolgár akkor jöhet bárki.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Aryes #157347 üzenetére
Vagy esetleg az első "talpraesettségi" teszt, hogy képes-e bedobni egy google translate-be ?!
avagy van-e problémamegoldó képessége?Egyébként megnéztem, itt tényleg kell a kaníi nyelv, tehát maga a hirdetés is egy nyelvi előszűrő:
-személyzeti koordináció
-Vízum és munkavállalási engedély ügyintézés
-Szállás, utazás, segítségnyújtás egyéb felmerülő kérdésekben
-Segítségnyújtás a hatóságokkal kapcsolatos adminisztratív ügyekben
-Tolmácsolási feladat[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani olyan úszás oktatót, gyerek részére aki kis, max 4-5 fős csoportban vállal oktatást? És meg is tanítja úszni a gyerekeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest