- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, hogy DKV bérletére melyik számot kell ráírni?
A bérletigazolványon van egy 3 számjegyű szám és alatta egy 6 számjegyű szám.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Sanki
addikt
válasz Chesterfield #117505 üzenetére
Ugyanilyen papucsom van.
-
kungzi
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #117505 üzenetére
Pedig azt én akartam elcserélni vele erre a szobamérlegre:
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
csapee
őstag
Tudtok ajánlani olyan használt laptopot irodai munkára ami 100e alatt van.
Feltételek: nem fényes kijelző, nem 1366*768 felbontás, stabil működésCsapee
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Fitbit flex aktivitásméró - 12k
TrackR bravo - bluetooth nyomkövető - 4k
hxsj x20 Gamer egér (vez nélk. ) 1.5k
orrszőr vágó - 1,5k
zsinóros tornazsák - 1k
apple töltőkábelek - 0,5k-1k
asztali telefontartó ( állítható döntés, nem kábeles ) - 1,5k
micro usb kábel ( 1,5m bontatlan ) - 1k
HDMI kábelek ( többféle, sima, lapos, 5 vagy 10 méteresek ) - változó ár
Alfawise SG-949 szónikus fogkefe - 5,5k -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Valaki segitene? A családért kellene mennem éjszaka a Liszt Ferenc reptérre? Ugy hogy még soha nem jártam ott!A környékig elvisz a gps , gondolom a gyorsforgalmin megyek , de onnan valaki irna pár hasznos infót hogy havá , merre? Parkolás, ilyesmi.
Akár privátba is.üdv
-
-
rayoliviero
veterán
Xiaomi Redmi 4A Pro eladó dobozában, minden tartozékával 21 000 Ft-ért.
-
iscsu
tag
válasz nagyfejü #117515 üzenetére
Ha Debrecenből mész, akkor a gyorsforgalmi közelébe sem kerülsz.
M35 - M3 - M31 - M0 útvonalon fog vinni a GPS, aztán az M0-ról levisz a 4-es főút legvégére. Azon már csak kb. 4km-t mész, és egy jobbos lehajtóval szögegyenesen a reptérre visz. Ott a külső sávban maradva csak egyenesen mész, a zölddel jelzett Terminal Parking-ot célozva. Az a "legolcsóbb" parkoló, óránként 1200 körül (ha a reptéren akarod várni őket, olcsóbb megoldás nem nagyon van).
Végig ki van táblázva totál egyértelműen, és egy google maps vagy waze még a parkolóig is el fog vinni.
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani, olyan optikát ahol valóban jó a látásvizsgálat?
Vagy kezdjem rendes orvosnál?
Köszönöm.1.4 T-jet M32
-
lappy
őstag
-
lorcsi
veterán
válasz lappy #117519 üzenetére
vagy itt a tesco parkolóban
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
GIJoe
addikt
vmi nagy gáz lehet a DPDnél, tegnap kaptam 7 db smst, ekkor érkezik semmi sem jött,
ma nézem kiszállítva, remek, minden szám lesípol, most felvette: 1 automata hang: "rendszerprobléma merült fel, kérem próbálja később " -
sirály69
őstag
válasz GIJoe #117524 üzenetére
Nem csak a dpd-nél!
Tnt sem hozza az időgarantált csomagot.
Vagy is hozta már, csak a szomszéd házban keresett és milyen csodák vannak ott nem talált meg!
Termèszetesen a megadott telefonszámon nem is keresett. Ez nem fér bele a 10eFt szállítási díjba...Szerver Hosting Debrecenben
-
lorcsi
veterán
válasz sirály69 #117525 üzenetére
szerintem az a legdurvább, h a megadott tel számon sem képesek felhívni
pedig ezzel a saját melóját könnyítené meg
magamból kiindulva még örülnék is neki, ha szól..és meg tudjuk beszélni h nem az az épület hanem ez
haladjon az a csomag átvétel
lassan az lesz mint a postán..eladó: vadi új soundcore motion+
-
Zola007
veterán
válasz lorcsi #117526 üzenetére
engem múltkor DPD nem hívtak, nem kerestek, pedig otthon voltam egész nap
Futár simán beírta, hogy címzett nem elérhető.
Vezetőségnél kaptak egy leb.szós emailt, másnap kihozta a munkahelyre úgy hogy előtte hívott egy órával egyeztetni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Atomantiii #117528 üzenetére
5-6 DPD futár viszi Debrecent, körzetekre felosztva
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szasanyi
félisten
Eladó ASUS VivoMini UN65U
-
hentes555
senior tag
Szép napot!
Elég hülye kérdésem lenne: Szerintetek olyat lehet, hogy csak úgy random bemenni a reptérre nézni a fel/leszálló gépeket?
Sosem voltam még reptéren, de mindig is érdekelt aztán most eszembe jutott az ötlet, hogy vajon lehet-e csak úgy bemenni nézelődni."Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
iscsu
tag
válasz hentes555 #117531 üzenetére
Nincs akkora forgalma, hogy legyen mit nézni.
Valamint mit értesz "bent" alatt? A futópálya közelébe kizárt, hogy engedjenek, a terminálból meg minden van, csak jó kilátás nem. A legjobban még talán a 23L végen lévő kapubejárónál jársz, ott egész testközelbe tud jönni egy le/felszállás. -
xuldar
addikt
válasz hentes555 #117531 üzenetére
Erre a célra Ferihegy 2-t javaslom, ott van egy pont erre a célra épített terasz, távcsövekkel. Forgalom is van, ott lehet nézelődni. Ha Pest felé jársz, kösd össze a kellemeset a hasznossal.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Laza...
addikt
Nekem a fejem fölött szállnak le, / emelkednek...majdnem kívülről tudom már a menetrendet
Haverom ott dolgozik, nem egyszerű a bejutás. Az erkölcsi is kevés, N.B. átvilágításnak is alávetik aki bent sündörög.
Never give up!
-
nagyúr
Sziasztok! Tud vki tippet, hogy szombat délelőtt hol lehet olcsón és gyorsan klímatisztítást csináltatni autóban?
Úgy látom 6ezer alatt már sehol sem lehet megúszni, pedig vagy két éve még 2ezerért csináltattam (bár akkor lehet, hogy nem nyár közepe volt?).
Boltban vehető klímatisztító spray-t mennyire érdemes használni, csinál az valami tisztítást? -
Borosz
őstag
válasz Borosz #117495 üzenetére
Update:
Sziasztok. Költözés miatt eladók a következő dolgok:
fenyő frontos vállfás szekrény - 5000
MTB bringa, férfi 16-os, teleszkóp elöl, csomagtartó, sárvédő, lámpa. Kék. - 8000
Tesco-s ezüst fém ágy (90cm), ráccsal - 5000
PC ház, Aerocool - 1000
Kicsi iróasztal, bútorlapból - 1000
Indesit mosógép IWSND61253, A+++, 6kg, 1200rpm. Jó állapot, hibátlan - 20000
Samsung Galaxy Core 4G okosteló, független, jó állapot, jó akku - 5000
iPhone 5s 16GB független, fehér/ezüst. Kijelző szellemképes, de szép a készülék. - 15000Itt a link a képekkel: https://1drv.ms/f/s!AuNJJLCqJTN18z56Ws5USdNa-nEl
Elnézést a képekért, sietnem kellett.
Ha érdekel valami kérlek hívj. Számom: Telenor2huszonöt8044.
A mosógép, hűtő, az ágyak, mikró, szekrény szállíthatósága július 15. Ezeket ezen a napon lehet vinni. Köszi a megértést. Aznapig szükség van ezekre. -
HUTCHDB
nagyúr
LG V30 plus mobiltelefonja van itt valakinek?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Fitbit flex aktivitásméró - 12k
TrackR bravo - bluetooth nyomkövető - 4k
hxsj x20 Gamer egér (vez nélk. ) 1.5k
orrszőr vágó - 1,5k
zsinóros tornazsák - 1k
apple töltőkábelek - 0,5k-1k
asztali telefontartó ( állítható döntés, nem kábeles ) - 1,5k
micro usb kábel ( 1,5m bontatlan ) - 1k
HDMI kábelek ( többféle, sima, lapos, 5 vagy 10 méteresek ) - változó ár
Alfawise SG-949 szónikus fogkefe - 5,5k
Okmánytartó tok ( bőr külső, 20db irat ) - 1k -
XtremLor
őstag
Hi
Sracok elado belvarosi lakast hol erdemes keresni? portal etc....
"Legen...Wait for it...Dary"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsoleszhun #117540 üzenetére
Még olyan telefonom nem volt.
Szívesen kipróbálnám![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bjørgersson
félisten
Egerek javításával, egész pontosan mikrokapcsolók cseréjével foglalkozik valaki? Egy Zowie ZA12-ről van szó, a görgő szinte mindig duplát kattint, valamint a jobboldali két gomb közül az alsó kattintásnak veszi azt is, ha nyomva tartom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
XtremLor
őstag
válasz Chesterfield #117544 üzenetére
Van benne racio, kb ugyan azok vannak mindenhol, az ingatlanosok probaljak kirakni mindenhova egyertelmu, maganszemelytol szarmazo hirdetesek pedig eleg ritkak....thx
(#117545) wwhy: Good Idea!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
bul07
nagyúr
Kis helyzetjelentés Romániából hátha megy valaki kirándulni
Erste Visa kártyás vásárlás 69.5Ft/Lei árfolyamon ment tegnap este a zárolás
Na meg hogy legyen egy kis érdekkéség is
Görög dinnye kilója a Kauflandba 0,99Lei
Bár az is igaz hogy az egyik mérleg hozta ennyiért a többi 1.49Lei-ért hozta, dinnyinél kiírva meg 1.19Lei volt
0,99-ért lemértem ráragasztottam pénztáros csak csippantotta
Kép a blokkról(kódoltam ma hogy mi mi )[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dracula72
senior tag
válasz Chesterfield #117544 üzenetére
Ez igaz.
Erre a két helyre feldobtam és 3 hét múlva el is kelt a lakás.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest