- iPhone topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Majd meglátod. Addig fog menni, amíg nem drága kocsit fogsz ellopni. Említette fejlesztő hogy azonos típus drága és olcsó verziójának különböző biztonsági megoldásai lesznek. A játék célja nem ez lesz. Biztos lesz 1-2 küldi, hogy a fixer milyen verdát tud elpasszolni,de kb. ennyi lesz. A másik, hogy a lopott kocsiknak bérelsz majd egy 20 férőhelyes garázst?
duvi: Keanu komolyan nyomja, én is megnéztem, de azért árnyalja a képet, hogy komoly pénzt kaphat érte... Mondjuk nem sajnálom tőle, mert jól csinálja. Én motorokkal akarok utazgatni a játékban, nem kocsival. Meglátjuk sikerül-e, mert azért tüzelgetnek az emberre na. Jobb egy Truck-kal menni.nubreed: én még nem vagyok gyakorló alkoholista, egyébként is csak keveset ihatok, és a májam nagyon jó, keveset hat a cucc
CME tuti lesz ilyen, a fejlesztők azt igérték, hogy lesz néhány nehéz választás, egyébként nem véletlenül mondják, hogy a "Régi éned ide kevés lesz". Erkölcsösen a csúcsra jutni elég nehéz lesz.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Topikgazda
-
Fitzgerald
veterán
Nem biztos hogy olyan sokat kaptak érte, nekik is jó reklám ha bekerülnek a termékeik egy ilyen játékba. Aztán ki tudja.
Amúgy meg a játék kapcsán:
Keanu konkrétan kérte, hogy 2x annyi screen time-ja legyen Johnny-ként a játékban, mint amennyit eredetileg szántak neki. Lehet hogy ennek is köze volt a késéshez, gondolom át kellett írni egy rakás dolgot. -
jonnyjoker01
veterán
-
Fitzgerald
veterán
válasz jonnyjoker01 #5107 üzenetére
Bár nem forrás, de egy csomó portál lehozta, tavaly novemberi hír: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Egyébként meg éppen most megy élőben egy Mike Pondsmith interjú, ha valakit érdekel:
-
nubreed
veterán
válasz Fitzgerald #5109 üzenetére
Jézusom, kevés youtuber van akit ennyire nem birok, de ez a madqueen... le sem tudom írni mennyire ellenszenves, idegesítő nekem ez a csaj. Amúgy néztem volna, de miatta nem fog menni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
schwartz
addikt
válasz BoneDragon #5052 üzenetére
Jah, sokkal otvarabb az also kep, az arnyekok, megvilagitas gagyibb. De eljatszottak ezt a Witcher3-nal is, ott nv befizette a gameworks-ot majd dobtak az E3 2014-es grafikat. Most sem lesz maskepp.nv fizet, rejtresz jon altalanos gravikai minoseg meg megy a levesbe...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Vesa
Topikgazda
Én nem gondolom túl a zene kérdést, mert ha nem nyeri el a tetszésemet (amire sok esély van, mivel nem szeretem a rock-ot), akkor simán ki fogom cserélni. Legalábbis, nagyon remélem, hogy lesz rá lehetőség és nem valami spéci konténerbe csomagolt tömörítéssel lesz eldugva az összes track!
A tudomány a valóság költészete!
-
Fitzgerald
veterán
válasz nubreed #5110 üzenetére
Nekem van ilyen kattanásom, hogy nem kedvelem, illetve nehezen viselem el a beszédhibás embereket, szóval nekem sem tartozik a kedvenceim közé, de az idő 98 százalékában szerencsére nem ő beszél.
Mondjuk én azt az Alanah kislányt legalább ennyire nem bírom egyéb okokból kifolyólag, és nem tetszik, hogy bekerül a játékba, nem tudom mivel érdemelte ki.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Az NCW4 interjú kivonata, aki nem figyelt.
-A stílusok adott demográfiai csoportokhoz kapcsolódnak. Az Entropism például a szegényebb környékeken érhető tetten.
-Ehhez kapcsolódik, hogy például a különféle automaták (ital-, kaja, stb. automaták) is eltérőek az adott régiótól függően.
-Az utcákon tócsák alakulnak ki esőben, melyek fel is száradnak, ha kisüt a nap.
-Arra nem tudtak választ adni, hogy az un. dupla ugrás (double jump) hiánya esetén mennyi rész lesz elérhetetlen a játékosnak, de egyes helyeken a dupla ugrással jelentősen levághatjuk az utat.
-Vannak platform-szegmensek, ahol például mesterlövész-puskával kitűnő orvlövész-pozíciókat vehetünk fel.
-Az "Aerial takedowns" (mikor fentről ugrunk rá egy célpontra) benne van a játékban
-A játék indulásakor csak úgy nem fogunk tudni elkötni egy járművet. Ezt meg kell tanulni, az adott tulajdonságot megfelel szintre kell emelni. A Body (Test) képesség szükséges ahhoz, hogy valaki kirángass az autójából, míg egy parkoló autó elkötéséhez a Tech (Technikai érzék) képesség szükséges.
-Az ellopott autókat nem tartjuk meg. Ugyanakkor a játékban lévő nagyjából összes autó és motor beszerezhető valamilyen módon (ha nem megvehető, akkor pl. megnyerhető egy versenyen - Cifu).
-Ha több járműved is van, és megnyomod a 'hívó' gombot, egy legördülő menüből választhatod ki, melyik járművet szeretnéd előhívni.
-Légi járműveket azért nem lehet vezetni, mert Miles Tost-éknak rémálmaik lennének tőle.
-Szabadon lehet a ruhastílusokat keverni.
-Ugyanakkor vannak küldetések, mikor egy adott ruhát kell viselned.
-A városban sétálva nem sok zenét fogsz hallani, ellenben a város zajait igen....
-A bandáknak saját harci zenéjük van, ami a velük való harcban megszólal.
-Bizonyos feltételek mellett kiszerelhetjük a kibervereket az emberekből.[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nubreed
veterán
válasz Fitzgerald #5115 üzenetére
Ő lenne az? [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy, a korábbi Lady Gaga-s pletyka az teljesen cáfolva lett, vagy csak simán el lett felejtve?
Live-Die-Respawn
-
nubreed
veterán
-A városban sétálva nem sok zenét fogsz hallani, ellenben a város zajait igen....
Ezt a részt nem értem teljesen. Ez úgy éretendő, hogy nem fog kiszűrődni az épületekből általában zene vagy magának a játéknak nem lesz ilyenkor zenéje?
A másik kérdés: mi az a double jumpp? Azt értem, hogy dupla ugrás, de az mire szolgál? És hogy/mire lehet használni?
-
Wesder
félisten
Ezt a dupla ugràst kicsit komolytalannak érzem.
Ha mondjuk egy kiberver miatt 2x akkoràt ugrasz, az kicsit jobban hangzik.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Topikgazda
válasz nubreed #5119 üzenetére
Ezt a részt nem értem teljesen. Ez úgy éretendő, hogy nem fog kiszűrődni az épületekből általában zene vagy magának a játéknak nem lesz ilyenkor zenéje?
A játéknak nem lesz ilyenkor zenéje. Hallhatod az utca zaját, a járókelők párbeszédeit, stb.A másik kérdés: mi az a double jumpp?
Amikor a szokásosnál magasabbra tudsz ugrani - feltehetően a megfelelő kiberver megléte esetén.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Wn2tl
aktív tag
Azon a Night City Wire videón tényleg akadozik a játék pár helyen vagy csak a szemem rossz?
-
cyberkind
félisten
válasz schwartz #5113 üzenetére
Nem feltétlenül kell ehhez az NV, a Witcher-nél se a GW volt a gond, hanem a konzolok, és a Witcher 3 még így se lett egy jól optimalizált játék a konzolokra, és sajnos a butítások a mai napig ott vannak PC-n is, és ezt nem is lehet modolni se, talán majd a frissített kiadás.
De még így is gyönyörű az a játék, csak az a fránya LoD meg DD.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Volt a Libri boltban a könyvből elég sok, ha érdekel valakit, csak valamiért a képregényekhez rakták.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
[Prolixus]
addikt
válasz nubreed #5092 üzenetére
Jah, ez aza lbum is kurvajó. Darksynth (ez inkább már az mint synthwave....utóbbi lányabb és jobban a 80-as évek popzenéire hajaz) stílus a legjobb, én már hosszú évek munkájával vagy 600 számot gyűkjtöttem össze amit rendszeresen hallgatok.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
mike1334
veterán
.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
félisten
válasz [Prolixus] #5136 üzenetére
Van playlisted?
-
Vesa
Topikgazda
válasz [Prolixus] #5136 üzenetére
Vagy egy kis Blutengelt a népnek.
-
[Prolixus]
addikt
válasz FoxiestFox #5138 üzenetére
Uff, nincs, még régimódi vagyok és mp3 fájlokat használok. De ilyen előadokra gondolok mint Kick Puncher, Nightcrawler, Donbor, Ray Gun Hero, Protector 101, Perturbator, Sidewalks and Skeletons, Alex, Leslie Nayoko, Daniele Deluxe, Magic Sword, Dance with the Dead és még sokan mások.
Nemtom ez mond-e valakinek valamit. Szerintem Perturbator a legismertedd, de pl egy Magis Sword szám ment a sci-fisre vett Thor 3 trailer alatt, vagy Daniele Deluxe szerzi a Ghostrunner cyberpunk játék zenéjét. A Sidewalks meg a Ruiner szintén cybeprunk játék kapcsán került fel anno a radaromra.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
félisten
válasz [Prolixus] #5140 üzenetére
Ja a felsoroltakat ismerem, de biztos lenne a sokból olyan track, amit nem.
-
Szőrös
veterán
Nem tudom volt e már. Aki gog-on veszi meg a játékot 50 oldalas képregényt kap ajcsiba (digitálisan ofc).
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Chalez
őstag
Ha esetleg van, akinek a Hardcore Henry c. film nem mond sokat, annak melegen ajánlom a megtekintését. Fps nézet végig, erre azért készülni kell. Nem épp Cyberpunk világ, de belefér sokminden. Fegyverek, testmódosítások, és még annál is jobb, rohadt jó zenék.
[link][ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Úristen! Hogy maradhatott ez nekem ki? Még ilyet.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Vesa
Topikgazda
válasz [Prolixus] #5140 üzenetére
A Ghostrunnernek vannak jó zenéi, már én is néztem. Stílushoz is passzol...
Perturbatortól pedig ezt egy autós üldözés alá...simán!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest