Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz RetepNyaraB #33011 üzenetére

    Ezer mondás van erre. Kétszer ugyan abba a folyóba lépni, stb.
    De amúgy igen, én részemről úgy gondolom, hogy bármiféle "eszméletvesztés", beleértve az elalvás és felébredés is egyfajta mini/kvázi-halál és mini/kvázi-reinkarnáció.

    Amit Johny mond, az úgy hangzik, hogy legalább is ő valamiféle autonómiát kapna Alt mellett/részeként, nem egyszerűen csak bedarálja, mint nyers adat, ahogy a többieket (Johny úgy beszél erről, mint ha már tapasztalta is volna átmenetileg, hogy mi vár rá). Nekem ebből most az jött le, hogy ha Johny-nak ez jár, akkor V-nek is, cserébe amiért segített neki bejutni a rendszerbe (és talán extra kis plusz pont nála, hogy átadta a testét Johny-nak, aki ezt nagyra értékeli, és Alt-ot talán még érdekli egy kicsit Johny sorsa...).
    Némely nagy vallások sem kínálnak többet a földi halál után, mint "beleolvadni valami nagyobba", és sokan azzal is boldog hívők.
    A másik opció, hogy V további ~6 hónapon át rohangálhat újabb gyógyírt keresve (az alapján, ahogy reagál arra, hogy "csak 6 hónap?", bár nyilván ezt most feldobhatná bárki "mi, már csak ~40 év? [mert ~35 vagyok és ~75 az átlag]" verzióban is...).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák